Probalta mar valaki az elektroszmog ellen vedo eszkozoket?
Melyiket?
Milyen tapasztalataitok vannak?
Mennyire megbizhatoak?
5G ellen is ved?
"5G ellen is ved?"
Neked már teljesen mindegy.
"Miért azok válaszolnak akik nem próbálták és nincs tapasztalatuk erről?"
Neked vajon mijen tapasztalatod van az elektroszmogról, ha már itt tartunk?
"Miért azok válaszolnak akik nem próbálták és nincs tapasztalatuk erről?"
Mért gondolod hogy azok válaszolnak?
6#-os
Először is tanulj meg helyesen írni!!
Milyen!!!!!
Másodsorban ha van egy maroknyi kis eszed akkor gondolhatnád , hogy érdeklődöm a tapasztalatokról, hogy valaki próbálta-e, mert én még nem próbáltam e szmog védőt, ezért vártam volna tapasztalatokat, véleményeket a termékekről!!!!!
Ezzel szemben az eddigi hozzászólók megosztották a saját véleményüket az elektro szmogról.
Csak, hogy ezt senki nem kérdezte!! 🙂
A kutyát nem érdekli az okoskodás és ész osztás arról, hogy szerintetek van e elektro szmog vagy nincs.
Van itt jó pár bal.asz aki már kora délután eldönti, hogy akár mi is lesz a gyk.hu-n bele fogok kötni pár kérdezőbe mert túl stresszes volt a nap .. 😉
"Ezzel szemben az eddigi hozzászólók megosztották a saját véleményüket az elektro szmogról."
Ezzel szemben én úgy gondolom, hogy a felmerült ellentét tulajdonképpen helyénvaló, lévén a kérdésed önmagában feltételezi az "eletroszmog" létezését illetve azt hogy annak káros hatása van.
Mivel ennek létezése egyértelműen vitatott dolog, nem kellene azon csodálkoznod hogy miféle válaszokat kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!