12v 100A egyenlő 24v 50A-el?
Aha, mert 24 x 50 = 1200. Halmozod az értelmetlenségeket, hogy finoman fogalmazzak.
1 db 18650 nem 24 V-os. Igaz "majdnem" stimmelnek a számok: 4,2 V feltöltve.
Mellesleg a 18650 cellák általában ennél nagyobb árammal is terhelhetők, nézd meg az adatlapját!
De szerintem te csak annyit nem értesz, hogy mire való a BMS (azt hitted, hogy konvertál, vagy mi?), mit jelent a soros, párhuzamos, vegyes kapcsolás, melyiket kell választani és miért.
És még sok mindent nem értesz, ezért azt sem tudom, hol lehetne kezdeni a felvilágosítást.
Meg azt sem tudjuk, mit akarsz táplálni.
Autós erősítőt hülyeség, amint már említettem.
Mert gondolod, hogy a zagyvaságaid olyan egyszerű visszafejteni.
Így nem leszünk jóban kisöreg, ha nem adod meg a tiszteletet az idősebb szakembereknek.
Igen, én megengedhetem magamnak, hogy élcelődőm az ostobaságaidon.
Hülyeségeket firkálsz, a matematikai központozás fogalmát sem ismered.
Remélem világos az is, hogy előzőleg még igyekeztem udvariaskodni, de ha te így, akkor én is lehetek őszinte: full baromságokat hordasz össze, de olyan jól csinálod, hogy nem lehet hol belekezdeni a dolgok tisztázásába.
Mert képtelen vagy értelmesen átadni, hogy mit akarsz, hogyan gondoltad, hogyan kötöd a cellákat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!