Üdv mindenkinek! Adott egy einhell márkájú 100A-es mig/mag trafós hegesztő. Átalakítható? Bővebben lent.
Na szóval a problémám a géppel az lenne, hogy az áramerősséget csak két állásban lehet állítani 50 vagy 100A, ezt át lehet alakítani több állásúra vagy fokozatmentesre?
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek! :)
"ezt át lehet alakítani több állásúra vagy fokozatmentesre?"
Nem.
De lehet venni olyat, ami gyárilag fokozatmentesen állítható. Azt nem kell átalakítani.
Mennyi a keret?
25 ezer körül komoly szabályzós 200 amperes hegesztő invertereket lehet kapni.
Valami ilyesmi:
Én 1.6-os rutilossal meg tudtam csinálni egy ilyen vékony padlólemezt és a küszöb alján is egy lyukat. A vízdugóknál volt korhadt. Először átfedéssel gondoltam de szépen megfogta egymáshoz illesztve is. Trafóval már nem vállaltam volna.
Annál az einhell-nél pedig két lehetőség van, több helyen megcsapolni a trafó szekunderét vagy kidobni belőle a trafót és tenni bele egy olcsó inverteres belvilágát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!