Új router beállítása után nincs internet, és most már a régit sem tudjuk visszaállítani, mit lehet tenni?
Vettem egy új routert, de nem tudtuk rendesen beállítani. Az asztali gép nem tud wifire csatlakozni, így hiába írtam be a böngészőbe a router ip-jét, nem hozta be. Laptopon megpróbáltam beállítani, de se pppoe-vel, se statikus, se dinamikus ip-vel nem tudtam az asztalin rácsatlakozni. Hagytam a francba, próbáltam visszaállítani azt a routert amit eddig használtunk, de a webes kezelőfelületét továbbra sem tudom megnyitni az asztalin, mert azt írja nincs internet (ethernet kábellel kipróbáltam laptopon, ott se hozta be). Amit a telepítőlemezzel érek el, az se jó, mert hiába dugok be mindent jól a helyére, nem jutok tovább, mert azt írja ellenőrizzem az internet kapcsolatot.
Nem tudom mit csináljak, ötlet? :(
Akkor hívj valakit aki tudja, mert ha nem tudsz olyan információkkal szolgálni ami elengedhetetlen a beállításához, akkor nem fogsz itt hasznos tanácsot kapni szerintem.
Legfeljebb valaki ráhibázik ami bejön.
Azért. Au hogy milyen net csak ki lehet deriteni ha máshonnan nem a szamlából utánna lehet nézegetni a szolgaltato honlapját illetve az ügyfélszolgálatot.
A router webes felületét vezetéken probalnam elérni, a telepitő cd t engedd el olvasgasd a használati utasítást,mi a pontos tipusa?
A pontos típusa TL-WR740N
Megpróbálom megkeresni a szerződéses papírokat :(
Milyen csatlakozó kábel van bedugva a router WAN portjába.
Ez olykor eltérő színű, mint a 4 LAN port csatlakozás.
Pontosítom kérdésemet: mi van bedugva a kék színű csatlakozóba hátul?
Honnan jön? Mi van ennek a vezetéknek a másik végén, ha látható?
A modembe 3 vezeték megy.
1. Tápfeszültség
2. Ami a PC-vel (laptoppal?) köti össze.
Eddig így kell lennie..
De mi megy (honnan jön) ami a 3. csatlakozóba megy?
Merthogy azon jön a NET...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!