Mi a legjobb módszer ha egy monitort, billentyűzetet, egeret szeretnék vezeték nélkül csatlakoztatni a gépemhez?
A számítógép amihez csatlakoztatni szeretném ezeket 1 szintel lejjebb van és még pár fal is akadályozná a jelet tehát ezügyben kérdezném, hogy mit ajánlotok (wifi,RF...)
Vagy ezt nem lehet úgy megcsinálni, hogy jól működjön?
Nekem is falon keresztül működik, de itt csak egy téglafal másik oldalán van a gép, azaz nincs messze és nem is árnyékol úgy, mint a vasbeton.
Közönséges USB wireless, viszont a hatótávolság növelésében segíthet, ha nem közvetlenül a gépre / alaplapra dugod a vevőegységet, hanem egy USB hosszabbítókábel végébe. Ugyanis az alaplapnak van bizonyos impulzuszaja (impulzus-zaja), ami rontja a vételt, illetve az antenna is hatékonyabb, a fémháztól távolabb.
De próbálkozhatsz BT-eszközzel is, nekem az nem kellett.
Szerintem egyik gyártónál sem opció ez. Max pár métert tudnak falak nélkül.
Bár attól függ mi vele a célod. Lehet jobban járnál egy TeamViewer -el vagy valami hasonlóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!