Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyiből állhat meg egy...

Mennyiből állhat meg egy drón, ami már szép felvételeket készít?

Figyelt kérdés
Még ezután fogok jobban utána olvasgatni. Nem szükséges profi drón, csak hobbinak lenne és főleg nyaralásokon kerülne elő.
2019. nov. 1. 13:55
 1/4 BossKing05 válasza:
51%
Én olyan 30-40et mondok, 1080p 60fps-t tud
2019. nov. 5. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Erosen tevedsz sajnos :/ dji mavic mini most jott ki, azt erdemes, 100E alatt nem nagyon falalsz olyat aminek szep egyenes felvetelei vannak. Nem feltetlen kell DJI-t venni, de az van a piacon eleg jo arban es megbizhatosagban. Vannak siaomk dronok azok is nagyon jok, de 100E kornyeke az ami mondjuk Full HD 30fps-t tud. Es akkor se biztos, nem remeg stb. :D
2019. nov. 6. 17:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. nov. 7. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

130-160 ezrekért vannak Mavic minik, amik szerintem engem, mint laikus meggyőztek, hogy érdemes már megvenni ilyen célra.

Én is hasonló célra keresnék, mint te kérdező, de a Mavic mini a legértelmesebb választás szerintem. Nem csak a kamera, stb miatt, hanem ennek végre normális repülési ideje van, nem ilyen 10-15 perc. Azzal a 10-15 perccel semmit nem ér az ember, hidd el, médiában dolgozok.

2019. nov. 11. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!