Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen drónt érdemes venni...

Milyen drónt érdemes venni fotózáshoz?

Figyelt kérdés
Első drónom lenne, levegőből is szeretnél fotózni. Mit ajánlotok?

2019. okt. 2. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

elsőre valami kicsi és olcsó drónt érdemes venni, hogy amikor összetöröd ne érjen olyan nagy kár. aztán jól jön nagyon sok tanulás és gyakorlás (többek közt a biztonságos és szabályos drón használatról is), mielőtt komolyabb drónt veszel.

a legáltalánosabb hiba, hogy valaki rögtön egy nagy és drága drónt vesz, mert az már mindent is tud, aztán meg a leghülyébb hibákat követi el, mert tanulni elfelejt az ember, aki azt hiszi, hogy a drón már mindent tud helyette. pedig mint annyi minden másnál, a drónoknál különösen fontos a kezelő személy tudása és a felelőssége is nagyobb...

2019. okt. 3. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Én egy mavic airre gondoltam elsőre. Az jó szerinted?
2019. okt. 4. 05:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
az én véleményem mindegy, nem nekem kell megfelelnie, hanem neked.
2019. okt. 5. 01:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, jó a Mavic Air.
2019. nov. 11. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!