Drón motorjának a felépítéséről tudktok valamit?
"Akarok építeni egy drónt teljesen a 0-árol"
Rezet fogsz bányászni, meg vasércet?
BLDC-motor titkaira rákeresel és meg is van a felépítése.
Drónépítés szempontjából nem egy nagy kaland, mert van a motor és van hozzá a driver / vezérlés, ezek komplett modulok formájában kaphatók.
Ma már nem úgy működnek ezek a dolgok, mint az "én időmben", amikor úgy építettünk erősítőket, hogy paneltervezés kockás papíron, átrajzolás indigóval és maratás vaskloriddal.
Most már csak megveszed a modulokat, ehhez igazán nem kell ész.
" dolgoztam már ilyesmi munkakörben"
Mit kellett csinálnod? Mert az nem elég, hogy pl. megmutatták miket forrassz össze egymással. El kell tudni olvasnod önállóan különböző leírásokat és értelmezni.
Milyen szakmád van?
A kérdésedre a válaszom: Igen, tudok valamit a drónmotorok felépítéséről, mivel a diplomamunkám egy drón tervezéséről, váz 3D-nyomtatásáról, és megépítéséről szólt.
[link] Ezt a weboldalt ajánlom. Építéskor nekem nagyon sokat segített, majdnem minden infót innen merítettem. Még annyit jó ha tudsz, hogy PDB-re nincs feltétlenül szükséged az építéshez.
De van valami konkrét kérdésed is? Mert a kérdésedből nem igazán derül ki, hogy mire is vagy kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!