Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Drón motorjának a felépítésérő...

Drón motorjának a felépítéséről tudktok valamit?

Figyelt kérdés
Akarok építeni egy drónt teljesen a 0-árol, dolgoztam már ilyesmi munkakörben szóval szerintem megvalósítható.
2019. okt. 1. 21:40
 1/6 A kérdező kommentje:
*tudtok*
2019. okt. 1. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyakorin keresel infót róla, akkor abból drón nem lesz. Google barátunkba beírod pl hogy how to build a drone, or drone diy, meg hasonlók és magadba szívod az információkat.
2019. okt. 1. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Akarok építeni egy drónt teljesen a 0-árol"

Rezet fogsz bányászni, meg vasércet?

2019. okt. 1. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

BLDC-motor titkaira rákeresel és meg is van a felépítése.

Drónépítés szempontjából nem egy nagy kaland, mert van a motor és van hozzá a driver / vezérlés, ezek komplett modulok formájában kaphatók.

Ma már nem úgy működnek ezek a dolgok, mint az "én időmben", amikor úgy építettünk erősítőket, hogy paneltervezés kockás papíron, átrajzolás indigóval és maratás vaskloriddal.

Most már csak megveszed a modulokat, ehhez igazán nem kell ész.

2019. okt. 1. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

" dolgoztam már ilyesmi munkakörben"

Mit kellett csinálnod? Mert az nem elég, hogy pl. megmutatták miket forrassz össze egymással. El kell tudni olvasnod önállóan különböző leírásokat és értelmezni.

Milyen szakmád van?

2019. okt. 2. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válaszom: Igen, tudok valamit a drónmotorok felépítéséről, mivel a diplomamunkám egy drón tervezéséről, váz 3D-nyomtatásáról, és megépítéséről szólt.

[link] Ezt a weboldalt ajánlom. Építéskor nekem nagyon sokat segített, majdnem minden infót innen merítettem. Még annyit jó ha tudsz, hogy PDB-re nincs feltétlenül szükséged az építéshez.

De van valami konkrét kérdésed is? Mert a kérdésedből nem igazán derül ki, hogy mire is vagy kiváncsi.

2019. nov. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!