Létezik olyan, hogy névjegykártya nyomtató?
Olyan eszközt keresnék, amivel egyenként lehet névjegykártyát nyomtatni.
Csak olyanokat találtam, amivel egy A4-es lapra nyomtathatsz többet és utána szétvágod.
Az viszont macerás, időigényes a vagdosás, legtöbbször csak 1-2 kártyára lenne szükség.
Plasztikkártya nyomtatót találtam sok fajtát, de nekem papír kellene.
Létezik ilyen?
"legtöbbször csak 1-2 kártyára lenne szükség"
Akkor óriási pénzkidobás erre külön eszközt venni. Nem ráérsz azt az 1-2 kártyát kivágni? Kb. 3 másodperc...
Papírvágót lehet kapni karos vagy tolattyús kivitelben, nekem utóbbi is bevált.
Nyomtatás után vékony jelzővonalak mutatják, hol kell lecsapni, nem nagy kaland.
Kétoldalas kártyából pedig lehet engedményt tenni, mi a francnak az...
Egyébként szerinted lehet kapni üres kártyákat, amire te csak úgy nyomtatgatsz?
Méghozzá egy olyan nyomtatóval, aminek műszaki igényei (gyártási költségei) szinte azonosak lennének egy A4 nyomtatóval? Ennek aztán sok értelme.
Akkor, más szóval, nem létezik ilyen.
Köszönöm.
"Meg mindig állítgatni kellene, hogy a megfelelő helyre kerüljön mind a két oldala."
Nem kell. Vannak hozzá való szoftverek, aminek a segítségével nem kell többet tudnod, mint a nevedet helyesen leírni.
Én speciel még ezzel sem foglalkozom, emailben elküldöm a névjegykártyám, kinyomtatják, összevágják, átveszem személyesen.
Olyanról nem tudok, viszont van ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!