Kell telepito cd, hogy a szamitogepen kabellel valo csatlakozas utan kathato legyen a nyomtato?
Figyelt kérdés
Nrmreg ujratelepitettem a kap topomat.Csereltem tintat a nyomtatoban, kabellel csatlakoztattam a kettot, de a gepen nem lathato a nyomtato. Csatlakozaskor van hangja, ugyan olyan mint pl a usb-t dugom be. Talan kellene egy telepito cd a nyomtatohoz? Nem emkekszem, hogy volt e hozza.Vagy miert mem lathato a gepen a nyomtato?2019. júl. 5. 21:12
1/6 anonim válasza:
Egyszerűen letöltöd a gyártó honlapjáról a drivert.
2/6 anonim válasza:
Ugyanez volt a munkahelyen nekem is. Már mindent beállítottam, kipróbáltam mégis folyton offline-nak jelezte a nyomtatót. Majd rátaláltam a telepító CD-re, feltelepítettem, azóta működik.
3/6 A kérdező kommentje:
Cd- t sehol nem talalok, vhova elkeveredett, de majd kitalalok vmit. Koszonom a valaszokat, legalabb tudom hol keressem a hibat.:-)
2019. júl. 5. 22:07
4/6 anonim válasza:
Nem kell kitalálni, le kell tölteni a drivert, ennyi.
Ha meglenne a CD, akkor sem jó használni, mert azon több éves driverek vannak, a gyártó oldalán viszont a legfrissebb, számos régebbi hibától megszabadított driver van.
5/6 anonim válasza:
Ezt az infót én is köszönöm! (2-es voltam)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen , letoltenem, de internet nelkul eleg bonyolult. Par napja koltoztunk, meg nincs a net bekotve.Ezert mondtam, hogy vmit majd kitalalok.Pl elviszem a gepet vhova ahol van net.
2019. júl. 6. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!