Milyen nyomtatót vegyek névjegykártya és cd nyomtatáshoz?
Olcsó,de megbízható színes nyomtatót keresek a fenti tevékenységre.
Fontos szempont,hogy az utántöltése is rendkívül gazdaságos legyen.
Nem gond,ha használtat tudtok ajánlani.
Köszi a segítséget!
Van egy Canon Pixma ip4700 nyomtatóm. Nagyon szépen lehet vele CD-t nyomtatni, programot is adtak hozzá.
Névjegyet is nyomtattam már vele néhányszor, A4-es lapra, amit utána vágtam fel. Borítékot tud ugyan nyomtatni, de a többi méretet nem néztem meg. Amúgy is kényelmesebb szerintem az A4-es lapra nyomtatni, kisebb az esély az elcsúszásra.
A festéket színenként lehet cserélni, tehát mindig csak azt kell, ami kifogyott. Mivel külön nyomtatófej van benne, viszonylag olcsó hozzá a festék. Kényszerhelyzetben használtam már hozzá utángyártott festéket is, azt nem mindig szereti (a tartályon lévő chio miatt), de az lényegesen olcsóbb, mint az eredeti.
Nem tudom, hogy még kapható-e, mert az enyém már kb. 4 éves. De ha ez nincs is, utódja biztosan van. Oprendszer tekintetében nincsenek ismereteim, én Windowsos géppel használom. Az ára 27-28 ezer körül volt.
Kettő+1 tálcás, a fotópapírok részére külön tálcája van, és persze a CD-DVD részére is.
Csendesen és "lendületesen" nyomtat, fotókhoz is kiváló. Bár viszonylag ritkán használom, mivel van mellé egy lézer nyomtató is, annak az üzemeltetése jóval olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!