Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy honor band 4-em ami...

Van egy honor band 4-em ami nem akar bekapcsolni. Mi lehet a baja? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval úgy egy hete nem használtam mert le volt merülve olyan 10%-ra de mindig elfelejtettem tölteni. Ma megpróbáltam felrakni tölteni de nem reagál semmire (nem jelzi hogy töltene, nem kapcsol be, szóval semmi). Megeshet az hogy a töltőbölcsője ment tönkre vagy valami más. A kábel nem lehet rossz, mert 3 kábellel is próbálkoztam.

2019. aug. 27. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

máskarpántnál volt aki 24 órát töltőn hagyta, voltaki mélyhűtőbe tette,

de erre azt mondják le kell reseteld.

menj a menübe a karpánton, keresd meg a visszaállítás restore ikont, válaszd ki. Okézdle a v ikonnal.

a másik az a wear appon keresztüli, de az első módszer elég, Minden adat törlődik a karpántból.

eredeti angol szöveg a lehetséges megoldásra:

[link]

1.l Restore using the Band. (1). Swipe the screen until you see the menu icon and select it. (2). Swipe the screen until you find the restore icon and select it. 3. Select the v icon to complete the factory restore.

1.l Restore using the Huawei Wear app. First, ensure you have a working Bluetooth connection between your Band and phone. Open the Huawei Wear app and touch to enter the Band settings menu. Touch Restore factory settings to restore your Band to factory settings.

If you restore your Band to factory settings, all activity, sleep and time data will be deleted. You will also need to re-pair the Band with your phone.

2019. aug. 27. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:
ja ha nem reagál akkor az apposmódszert próbáld, ha az se akkor a fenti töltőn hagyós, és mélyhűtős vagy sima hűtős módszert csináld. lehet baromságok.
2019. aug. 27. 14:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak nem képes rácsatlakozni a karpántra valamiért, vagyis csak azt írja ki hogy csatlakozás de nem nagyon csinál semmit
2019. aug. 27. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!