Frissíteni akartam a tabletemet, most meg nem akar bekapcsolni, mi baj lehet?
Figyelt kérdés
Open dott tabletemet updatelni akartam, újraindította magát, elkezdte a rendszert frissíteni, majd hibát írt ki. Választanom kellett 4 lehetőség közül, hogy mit akarok csinálni. Ezt választottam: apply update from ADB. Utána kiírt valami sárga szöveget, hogy válasszak valamilyen fájlok közül.. valami select apply.. valahonnan. De nem csinált semmit, nem lehetett semerre lépni, ezért kikapcsoltam és azóta nem kapcsol vissza. Egy jelet mutat csak egy csíkkal, azt jelezve hogy csatlakozttassam. Gépre feldugtam, de nem adja be, csak pittyeg, mintha ki-be húzgálnám. Mit kell tennem? Kéne valami illesztőprogram a gépre?? Vagy hogy frissítsem? Hogy hozzam vissza?2016. jan. 30. 22:20
1/2 A kérdező kommentje:
nem csatlakoztattam a gépre sajnos és úgy kezdtem frissíteni
?????
2016. jan. 30. 22:37
2/2 anonim válasza:
elviszed egy szakszervizbe és ha szerencséd van ott, rendbe tudják hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!