Mit tegyek van egy androidos tabletem és nem akar bekapcsolni?
Figyelt kérdés
van egy androidos tabletem ami nem akar bekapcsolni. Szóval csak annyira kapcsol be hogy csak tölti a rendszert de nem csinál semmit. amikor rá kötöm a laptopomra a gép észleli a tabletett de nem jelzi ki. A tabletem története: tavaly vettem egy colorovo citytab lite tabot de most nyár óta ezt a problémát vettem észre hogy nem akar bekapcsoni.(előtte semmi baja nem volt).meg az is lehet hogy a tesóm csinált vele valamit? (a tesómra bíztam a házam). nyáron elmentem egyedül nyaralni Horvátországba és a tabot otthon hagytam mikor haza értem a testvéremtől kérdeztem hogy mért nem akar bekapcsolni és ő bevalotta hogy rootoltatta. Nem tudom hogy milyen programmal tudom viszza tenni a szoftvert a tabletemre mert a tabletem ugye említettem nem akar bekapcsolni és kikapcsolt állapotba szerintem képtelenség vissza a szoftvert.2015. dec. 26. 18:28
1/3 anonim válasza:
Helló! Látom nincs válasz a kérdésedre eddig, úgyhogy megpróbálok valami alap segítséget nyújtnani. Szóval ha minden igaz a tabletedet érzékeli a gép, és rootolva lett. Ebből én arra következtetek, hogy a root miatt be lett kapcsolva a USB DEBUGGING, szóval ha egy flashtool-t és egy gyári/custom ROM-ot letöltenél, és ráflashelnéd a tabletre, akkor működne. Először is: Hogy fogj hozzá? Google a barátod. Keress rá: Colorovo Citytab lite Stock ROM (vagy valami hasonló). A legjobb ha XDA-developers oldalon találtok megoldást, de általában a youtube-os tutorialok is működnek. Legtöbbször ezekhez adnak utasítást persze angolul. Én pontos lépésekkel nem tudom leírni hogy mit is kéne csinálnod mivel nekem Sony telefonom van, és azoknál egész más a helyzet mint az ilyen márkáknál. Az egyetlen problémád szerintem az lesz, hogy flashtoolt és ROM-ot találj, mivel szerintem ez nem egy híres márka.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi! lehet hogy sikerülni fog.
2015. dec. 27. 20:33
3/3 A kérdező kommentje:
Nem segített de azért köszi a választ
2016. ápr. 1. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!