A monitort az konnektorból vegye az áramot vagy a gépből?
"Azt hogy a monitort az áramba kössem vagy a gépbe"
Az már elég rég volt amikor a monitor 230V-os kábele a tápegységen lévő aljzatba is bedugható volt, úgyhogy franc se érti mit is akarsz kérdezni!
"Az már elég rég volt amikor a monitor 230V-os kábele a tápegységen lévő aljzatba is bedugható volt, "
A régi gépen még ma is így van.
Oda kell dugni a végét ahol jólesik.
#6 "...úgyhogy franc se érti mit is akarsz kérdezni!"
Leszázalékolt, megint csak égeted magad.
Érdekes, te semmit nem értesz, amivel nem is lenne gond, csak legalább ne kötekedtél volna velem is számtalanszor, csupán a saját értetlenséged miatt.
Akkor most nem szólnék én sem, de már rengeteget raboltad az időm, feleslegesen. Közben itt a sokadik bizonyíték: neked van gond a felfogásoddal, nem nekem.
"Leszázalékolt,"
Miért emlegeted ilyen gyakran a százalékokat?
Ennyire mély elégtétellel és büszkeséggel tölt el, hogy kamuregisztrációkkal és a kereső használatával 2 nap alatt letoltad valakinek az "értékelését" 75-ről 15-re?
Sose legyen nagyobb örömöd az életben!
Szerinted lehetetlen lenne hogy ugyanígy felpontozza magát valaki? Nem.
Az egész itteni értékelési rendszer teljesen haszontalan és inkorrekt, amit az említett eset bizonyít a legékesebben (sok más mellett).
Szóval pöröghetsz a százalékokon ha neked ez fontos, de engem nem hat meg. Keress más fogást!
Ki mondta hogy nem értek valamit? Megint egy rosszindulatú feltételezés a részedről, mert ez a fixa ideád. Amikor ez felbuggyan a benned fortyogó mocsárból, akkor azonnal idehányod a nyakunkba mint most is.
Remekül megszilárdítva ezzel a rólad kialakult véleményt...
Csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!