Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha két monitort használok,...

Ha két monitort használok, meg lehet oldani hogy ami az első monitoron van abból egy hangszóróból jön a hang, és így a másikkal is?

Figyelt kérdés
A másik monitor egy TV, aminek ugye beépített hangszórója van, és arra gondoltam hogy lehetséges-e hogy amit az első monitoron csinálom, abból a rendes hangszóróból jöjjön a hang, amit meg a tvn csinálok, az a hang a tvből jöjjön?
2019. ápr. 28. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Borzasztó értelmetlenül, magyartalanul fogalmazol, aminek művészet már a megértése is.

A Windowsban láthatod a kimeneti hangeszközöket, beleértve a TV HDMI-hangját is.

Ott beállíthatsz egy alapértelmezett eszközt és akkor a Windows alapból arra küld mindent.

Kivéve, amit én egy program kimenetén felülbírálok.

Például van egy lejátszóprogram, azt úgy állítom be, hogy ne az alapértelmezést használja, hanem amit én szeretnék.

2019. ápr. 29. 08:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Két hangkártyával meg lehet oldani, hogy más szóljon a két monitoron, de automatán nem fogja tudni állítani, hogy ha áthúzol egy programot egy másik desktopra, akkor a hangot is tegye át.

Meg Windows alatt nem tudom, lehet-e programonként szabályozni, hogy hol szóljon.

2019. ápr. 29. 08:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, tisztában vagyok vele hogy rosszul fogalmazok magyarul, ez nekem angolul sokkal jobban megy, de ez egy magyar oldal és magyarul kéne feltennem a kérdést.
2019. ápr. 29. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:

# 3

Nagyjából erről beszéltem én is.

Simán lenne megoldás ilyen esetekre, amikor én külföldi fórumon kérdeztem, meg tudtam tenni, hogy előre elnézést kértem a lehetséges hibákért (más kérdés, hogy végül azért szmájliztak, mert különbül írtam, mint sokan mások).

Sok hasonló eset van, amikor külföldi magyarok írnak a hazai fórumokra, vagy itthoni egyéb problémások, pár szavukba kerülne csak, mindjárt másképp jönne ki.

De tudom, hogy ez szélmalomharc és nem is remélek csodát, pedig egyszerű lenne és logikus.

2019. ápr. 30. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!