Ha tönkrement a Wacom rajztáblám tolla, akkor vehetek külön csak egy tollat hozzá?
Figyelt kérdés
Mármint oké, láttam hogy lehet külön is venni, de kicsit tartok tőle hogy megveszem X ezerért és nem fog működni. Ilyenkor újra kell telepíteni a táblát vagy mi? Járt már esetleg így valaki? Tényleg nem értek hozzá, kezdő vagyok ilyen téren.
Amúgy ilyen táblám van [link]
Köszönöm előre is a válaszokat!!
2019. aug. 4. 14:00
1/2 anonim válasza:
Nyugottan vegyél, fog működni!:) Eredetit szerezz be ne kínai oldalról rendelj, bármennyire is olcsóbb ott.
Nekem is tönkrement nemrég. Egy intuos pro-hoz való toll volt, amihez már az újfajta tollhegyek kellenek. Én is tartottam tőle, hogy majd nem fog működni és feleslegesen dobtam ki rá a pénzt, de minden oké volt. Ugyanúgy érzékelte a tábla, nem akadozott. Plusz hegyeket is kaptam hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
Fuha nagyon megnyugtattál, nagyon szépen köszi a válaszod!😊
2019. aug. 4. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!