Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elveszett a Wacom rajztáblám...

Elveszett a Wacom rajztáblám kábelje, úgy látom, nem is lehet másikat venni, mit tehetek?

Figyelt kérdés

CTH-480 Pen&Touch S, még 2014-ben vettem, de teljesen jó, viszont elveszett a kábelje. :( Ahogy láttam, a kiegészítők között ilyen nincs, de ezt nem is értem... pedig ha a toll elveszik, a kábel is elveszhet, szóval tényleg nem értem ezt.

Elszomorít, ha nem lehet orvosolni ezt a problémát. :(

2019. márc. 24. 11:20
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és, mielőtt felmerülne, miért problémázok egy random kábelen, az a helyzet, hogy sokkal keskenyebb az alap kábelekhez képest a csatlakozó műanyag feje, szóval nem megy bele egy random USB kábel. :(
2019. márc. 24. 11:32
 2/5 Gugu Gabor ***** válasza:

szerintem lessz kábeled,

egyrészt a wacom oldalán nézelődj

másrészt

[link]

vagy

[link]

az utóbbi kettőnél szerintem egy telefont is megér a dolog

2019. márc. 24. 13:21
 3/5 A kérdező kommentje:
a Wacom oldalán lévő egyetlen kábel, ami jó lenne ehhez jelenleg nem elérhető :( Ebayen vannak kábelek, de nem merek bepróbálkozni, elmegyek számítógépes szaküzletbe megkérdezni, hogy van-e olyanjuk, ami ehhez jó. Viszek laptopot is, hogy biztosra menjek. :D
2019. márc. 24. 16:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszi a választ! :)
2019. márc. 24. 16:23
 5/5 repulo ***** válasza:

Ilyesmire gondolsz?

[link]

2019. márc. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!