Melegítős csaptelep vagy villanybojler?
Figyelt kérdés
Kutyakozmetikába melyiket ajánlanátok? Forróvíz nem szükséges a fürdetéshez és eleg nagy külömbség van a beszerzési ár között..2019. júl. 26. 07:13
1/5 anonim válasza:
Háát.. az autókhoz inkább a gőzborotvát vagy a magasnyomásút ajánlják. Rossz rovat :)
2/5 A kérdező kommentje:
Hopp! Nem én választottam. Én csak kiirtam a kérdést. Ide rakta be. 🙁
2019. júl. 26. 07:26
3/5 anonim válasza:
A melegítös csaptelep sokkal drágábban melegít, amivel olcsóbb lenne, jóval többet ráfizetsz használat miatt
4/5 Alain Delon válasza:
Az átfolyós vízmelegítőnek az az előnye, hogy nincs a tárolásból adódó hőveszteség, míg ez a bojlernél van. Az olcsóság meg nem igaz, mert x mennyiségű víz felmelegítéséhez ugyanannyi energia szükséges, bárhogy csinálod. Ez egyszerű fizika. Az ún. éjszakai áram már megszűnt, helyette az irányított áram vagy mi van, amit lényegében akkor kapcsolnak, amikor akarnak.
5/5 Beviz Elek válasza:
Gázzal nem megoldható?
Árammal alapból drágább a melegvíz előállítása. Ha van elég meló, akkor az átfolyós melegítő leeszi a gatyádat, a villanybojlerből pedig elhasználható a melegvíz.
Villamybojler emiatt teljesen kizárva.
Ha csak próbálkozol a kutyakozmetikával de nincs kialakult vendégkört, nincs elég munka és bizonytalan a jövője, akkor fel lehet rakni egy átfolyós melegíőt.
Hiába drága, de hosszútávon a gázossal spórolsz pénzt, később egy napkollektort is fel lehet dobni a tetőre és akkor mégalacsonyabb lesz a számla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!