Más sem hord rövidnadrágot nyàron?
Figyelt kérdés
Engem pl. zavar.2019. júl. 15. 11:49
1/29 anonim válasza:
Mi zavar? Egyébként más hord rövidnadrágot. Nem is értem, ez miért kérdés? Lakatlan sziget élsz?
2/29 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha más rövid nadrágot hord. Strandra is jártam. Az sem zavart.
3/29 csakénvagyokaznyugi válasza:
én sem hordok, csúnyák a lábaim.
4/29 A kérdező kommentje:
Nekem még túl szőrös, nem mutogatom.
2019. júl. 15. 12:54
6/29 A kérdező kommentje:
Akkor nőnek érezném magam, van egy határ!
2019. júl. 15. 22:46
7/29 anonim válasza:
Ezt nem értem.
Borotvától miért éreznéd magad nőnek?
Amúgy meg nem az eredmény számít?
8/29 csakénvagyokaznyugi válasza:
Gondolom a kérdező férfi, és zavarja, hogy nagyon szőrös a lába, de borotvától nőnek érezné magát, ígyhát ő is megsül inkább nyáron, és nem hord rövid nadrágot.
Egyébként a szőrös lábak férfiakon jól néznek ki, ellentétben azokkal a fiúkkal akik leszedik a szőrüket.. :D Mintha ellennének puncisodva.
Szerintem a szőrös lábakkal nincs gond (ha tényleg jól gondolom, hogy hapsi vagy) akkor nyugodtan hordhatsz rövidet :D
9/29 A kérdező kommentje:
De vannak olyan nem rövid nadrágok, amikbe nem sülsz meg és amiben nem látszik, ha merevedésed van. Pont, hogy megóv az égető égitestektől.
2019. júl. 16. 11:18
10/29 A kérdező kommentje:
De ha már itt tartunk, hogy hordjak bermuda nadrágot, ami beràgott, mert nem hordtam. Szóval ha felvenném, ahhoz bebùjós papucs kellene, ami kimondva is borzongás!
2019. júl. 16. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!