Lányok! Nyáron milyen rövidnadrágot szerettek hordani?
Figyelt kérdés
Mennyire rövid a legrövidebb amit felvesztek?2019. máj. 27. 13:59
1/11 anonim válasza:
Nem szoktam rövidnadrágot hordani, mert idegesít, hogy felcsúszik. Mindig térd fölé érő szoknyát hordok melegben. :)
2/11 anonim válasza:
Általában farmer rovidnadrag az utcán és sportos itthon
Max akkorát, hogy ne látszódjon ki a fenekem akkor se ha előre hajolok
3/11 anonim válasza:
1-es.
Hogyhogy felcsúszik? A pasik térdig érő nadrágjai sem csúszkálnak.
4/11 anonim válasza:
A fenekemet takarnia kell mindenképp.
5/11 anonim válasza:
98%-ban nyáron is hosszúnadrágban vagyok, a legrövidebb amit házon kívül felveszek térd fölé nem mehet
6/11 anonim válasza:
Eddig csak farmert hordtam, de tavaly találtam egy nagyon kényelmes rövidnacit azóta az a kedvenc. Ilyen fazon: [link]
7/11 anonim válasza:
Magasdereku farmershortokat, szaggatott shortokat hordtam de most megszabadulok mindtol, mert nagyon “tinisek”. 20 vagyok, 16-nak nezek ki, de legbelul mar nem erzem magam annak es nem is akarok rajatszani az oltozkodessel. Pedig kenyelmesek a shortok, de nevetseges kislany hatast keltek bennuk. Keresek majd valami felnottesebb fazont nyaron..
8/11 anonim válasza:
17:41, lehet ezekt nőiesebben is hordani. :)
Én momfit shortokat szeretek viselni vagy lengébb fazont, pl.paperbag vagy bő sort (h&m). Tehát olyat, ami nem feszül rám, nem fenékvillantósat.
9/11 anonim válasza:
Popsivillantós rövid farmert! Kényelmes nem melegít.
22n
10/11 anonim válasza:
Térd fölé érő, de azt is csak szabadidőben. Munkába csak hosszú.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!