Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok csinálni hogy...

Mit tudok csinálni hogy legyen több önbizalmam?

Figyelt kérdés
Nincs önbizalmam,általában optimistán gondolkozok de ha rólam van szó pesszimistán.Alábecsülöm magam,próbálom bebeszélni hogy képes vagy erre meg erre a dologra de nem hiszem el,mégha sikerrel járok is valamiben.Azt mondják szép és kedves lány vagyok.Ezt én nem hiszem el.Ha idegenek közt vagyok,nem tudok megnyílni,hiába mondják a barátaim hogy csak adjam önmagam mikor velük vagyok,mosolyogjak bohóckodjak de én nem tudok megnyílni nem hiszem el hogy vicces vagyok.Pedig néha ha sikerül megnyílni valakinek,azt mondja hogy remek csaj vagyok,de én nem hiszem el...
2010. júl. 10. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Fejben dől al el a dolog. :)
2010. júl. 10. 15:16
 2/2 anonim válasza:
Vannak könyvek, hogy hogyan lehet megnövelni az önbizalmat. Első lépés az önismeret. Meg kell egy kis bátorság, hogy merj aktív lenni egy társaságban vagy egy vadidegennel. Menj sokat társaságba, ott próbálj beszélgetni. Vagy játszatok társasjátékokat, szerepjátékokat úgy hamarabb oldódsz (meg kénytelen leszel beszélni, ha rád kerül a sor). Ne kerüld az embereket! Valaki úgyis akar majd beszélgetni veled nyugodtan fogadd el ha jót mond rólad. Miért hazudna? Nem történik semmi baj, ha elfogadod a jó dolgokat, hidd el Te is megérdemled nem csak a másik.
2010. júl. 10. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!