Hogyan erezzem magam szepnek/legyek szep?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ha nem vagyok tarsasagban vagy a szuleimmel vagyok akkor szepnek erzem magam de amint a korosztalyommal vagyok mindenkit sokkal szebbnek tartok magamnal es amikor a tukorba nezek mindig elrontodik a kedvem hogy hogy nezek mar ki. Valaki ebben nem tudna segiteni?2019. júl. 8. 19:44
1/1 anonim válasza:
Úgytűnik, hogy valamiért tartasz a korosztályodtól (gondolom hogy megszólnak, kigúnyolnak...)
Ez egyértelmű bizalom hiány feléjük. Lehet nem ismered őket annyira, vagy éppen túl jól ismered őket, ezért tartasz egy kis távolságot.
Felteszem, hogy piszkáltak az óvodában/iskolában, ezért tartasz a korosztályodtól...
Ellene annyit tehetsz, hogy megpróbálod összeszedni magadat, és ha kell, kiállnod magadért.
Családban pedig azért érzed jól magadat, mert bennük megbízól, és ismered őket, hogy nem gúnyolnának ki, és nem rekesztenének ki.
És ha az is zavar, hogy vajon melyik éned az igazi... egyértelműen a családon bellüli ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!