Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetne jobb kedvem?

Hogyan lehetne jobb kedvem?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon nehéz felvidítani vagy csak hogy jól érezzem magam. Sokan azt mondják életkori sajátosság de én nem vagyok benne biztos. Minden napomat itthon töltöm, ha nincs épp iskola, különórákra járok és napi 2-3 edzésre. Kicsi kimozdulásnak el szoktam menni bevásárolni, vagy sütök valamit. Már fél éve szigorúan diétázok ezért minden nap szoktam magamra főzni. Szabad időmben általában egyedül sorozatozok, osztálytársakkal nem szoktam soha elmenni, mivel nem engednek el a szüleim arra hivatkozva, hogy biztos cigiznek és isznak péntek este és nem szeretnék, hogy ilyen felelőtlen társaságba tartozzak. Ilyenkor általában amikor a barátaim szórakozni mennek hétvégén én Barátok köztöt nézek és vasalok vagy kitakarítok a házban. Nem rég coming outoltam, amit nem fogadtak itthon túl jól és nem találkozhatok azzal a lánnyal aki már 1 éve nagyon tetszik nekem. Úgy érzem magam sokszor, mindha egy tenger közepén lennék és ha úszok nem tudom merre van a part. Tudnátok valami tippet adni, mi motiválhatna kicsit vagy vidítana fel, szinte semmihez nincs kedvem és belefásultam a napi rutinomba, az állandó tanulásba. 18/L

2019. júl. 3. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
18 vagy, oda mész ahova akarsz, nem szólhatnak bele.
2019. júl. 3. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe mint 1-esnek. De gondolom anyádék azzal jönnek, hogy amíg náluk laksz, azt kell tenned amit ők mondanak. Szerintem azért vagy ilyen rosszkedvű mert ennyire le vagy korlátozva. Próbálj meg minnél elöbb lelépni otthonról és egy önnáló, saját életet kialakítani, mielött mégjobban magadba fordulnál, neadjisten teljesen becsavarodnál.
2019. júl. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!