Mit tegyek? Úgy érzem nincs célom.
Sziasztok! Nagyon úgy érzem elvesztettem az érdeklődésem nincs kedvem semmihez, már ahhoz sincs kedvem hogy beszéljek valakivel messengeren vagy élőben. Kenuzok és úgy érzem, hogy már ahhoz sincs kedvem. Imádok enni sajnos ezért nem vagyok egy kis darab, de a sport miatt igen széles a hátam. Mondják, hogy fogyjak le (szüleim), de sajnos nem tudok, nincs elég akaratom. Állandóan feketében, bő ruhákban járok és ez kezd zavarni
Nem találom a helyem.
A szüleim felé van a egy megfelelési kényszerem és mikor megkérdezik, hogy biztos hogy szeretném ezt a sportot csinálni, akkor mindig mondom, hogy igen, mert sok pénzt időt és energiát tettünk bele (szerintem) (most lesz 2 éve)
Lány/16 ikrek a csillagjegyem
Tulajdonképpen leírtam magamról, amit tudtam.
Kérem valaki segítsen, annyira kétségbe vagyok esve.
Ehjj lányom, én is kenuztam, szerettem, de végül otthagytam.
Valami plusz kellene. Én se tudom teljesen hogy mi. Ha szeretnéd beszélhetnénk, nekem is vannak jelenleg ilyesmi problémáim.
16/l
Az edzések miatt soha nem tudok a barátokkal találkozni, mivel ezt a sportot nagyon komolyan gondoltam (országos, olimpia szinten). De minden edzés után elkap azaz érzés, hogy hiába csinálom.
A barátaim biztos segítenének, de amint írtam kedvem sincs írni senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!