24 éves nőként hol kellene tartanom az életben?
A verzió: sikeres gazdag felsővezető valami menő cégnél de szingli gyerektelen
B verzió: boldog feleség 2-3 gyerekkel középosztálybeli családban
boldognak kellene lenned és elégedettnek az életeddel
lehetsz akár 2 gyerekes anya aki otthon van a gyerekkel, vagy több éve alkalmazott egy cégnél, vagy épp gyári munkás...
nincs olyan, hogy milyennek KELL mindenképp lenned
Cseszeget valaki ezzel kapcsolatban a családban?Mondjuk ha már magad is úgy gondolod,hogy nem ott tartasz,ahol kellene,akkor lehet hogy tenni kellene valamit ellene.Bár nem tudom,mi a jelenlegi állapotod.
Az én lányom márciusban töltötte a 24-et,elvégezte a főiskolát,rögtön utána elhelyezkedett,már lassan 2 éve tanít .A vőlegényével 1 évvel ezelőtt vettek egy lakást,1 hónap múlva lesz az esküvőjük.
Nekem ebben a korban szintén volt saját lakásom,mellé meg már volt 2 gyerekem is.Ellenben nem tanultam tovább a gimi után.Az egyik történetből ez hiányzik,a másikból az.Nincs egyetemlegesen elfogadott válasz arra,hogy "hol kellene tartanunk 24 évesen".
Lényeg,hogy tartsál valahova,ne csak úgy létezzél.Szerintem.
Ha tanulsz,az is egy folyamat.Ha dolgozol és még otthon laksz pár híján,az sem gond,ha közben gőzerővel gyűjtöd a pénzt az önálló életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!