Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek mi segített abban hogy...

Kinek mi segített abban hogy megtalálja a célját az életben? Lassan 24 éves vagyok, és még mindig nemtudom mi a célom☹️

Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 20:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

és ez miért felnőtt párkapcsolat kérdés? :)

nekem a depresszió segített, de azt nem ajánlom :)

mihez értesz? miben vagy jó? mi érdekel?

2018. dec. 20. 20:25
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Én pl. elkezdtem dolgozni és utazgatni a világban, az elég jót tett.
2018. dec. 20. 20:25
 3/27 anonim ***** válasza:
25%
Ahogy látom, Rihanna-rajongó lehetsz. Tűzd ki célul, hogy megnézed őt egyszer személyesen egy koncertjén...
2018. dec. 20. 20:27
 4/27 A kérdező kommentje:
Azert írtam ide mert reméltem itt nem 15éves gyerekek fognak válaszolni! 🙂
2018. dec. 20. 20:29
 5/27 anonim ***** válasza:
Mik azok a tevékenységek, amikbe teljesen bele tudsz feledkezni, kérdező. Ezek lehetnek a kiindulópontok az életcélod megtalálásában.
2018. dec. 20. 20:39
 6/27 anonim ***** válasza:
0%

"mihez értesz? miben vagy jó? mi érdekel?"

Akkor van gond, ha az első kettőre az a válaszu, hogy "semmihez" és "semmiben". Nálam ez van. Azóta vagyok depressziós és extrém kedélybeteg. És azótas tudom, hogy végem. Még "szakorvos" se tudott semmi jó kiutat.

"Ütött az óra, az idő lejárt..."

2018. dec. 20. 20:42
 7/27 anonim válasza:
4%

A lelki élet legyen a célod, ne az anyagi javak harácsolása. Azt úgysem viszed magaddal a tested halála után.

Jó könyvek kellenek?

Kezdetnek:

A. C. Sríla Prabhupada

Születésen és halálon túl

Bhagavad Gíta, ahogy van

Az önmegvalósítás tudománya

2018. dec. 20. 20:46
 8/27 anonim ***** válasza:
96%
nehogy elkezdj szektázni ahogy a 7-es tanácsolja!
2018. dec. 20. 20:47
 9/27 anonim válasza:
90%
Nekem az öröklött betegségem. 10 évesen rájöttem, hogy tepernem kell ha felszínen akarok maradni. Most meg már lazán vagyok es szeretem a feladataimat
2018. dec. 20. 20:47
 10/27 anonim ***** válasza:
20%

Szép kamukönyvek ahol a könyvből milliomos író a jachtjáról kinyilatkoztatja, hogy legyél csóró, mert jó az, az az igazi boldogság...

Vagy valami kamuszerzetesnek beöltöztetett fazon aki háromdollárért vállalta a dolgot és egy jó marketingcsapat dobta össze a könyvet.

2018. dec. 20. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!