Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi segìt, ha úgy èrzed,...

Mi segìt, ha úgy èrzed, elakadtàl az èletben?

Figyelt kérdés
Az utóbbi években kudarcokat kudarcokra halmoztam, betegsègekből betegsègekbe estem. Annyira nehèz volt az elmúlt kèt èvem, hogy elveszett belőlem a motivàció. Mi segìthet, hogy àtlendüljek ezen?

2019. márc. 6. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondogasd azt magadnak:az élet kemény de én még keményebb vagyok),minél több rossz ér annál erösebb,keményebb leszel ezt soha ne felejtsd el.Csak legyél pozitiv és ne törődj a kudarcókkal,hiszen azoktól leszel kemény,

Engem is ért annyi rossz dolog hogy megsem tudnám számolni,de őszintén örűlök ha rossz ér hiszen egyre erősebb leszek.

2019. márc. 6. 09:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ami nem öl meg, az megerősít.

Az apróságokban (is) keresd sz örömöt.

Az elmult 3 év nekem is nagyon kemény volt.

Amikor már azt hittem vége mindennek, a lányom egy mondata vissza rántott..

2019. márc. 6. 09:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó szabad tudni, mi volt a lànyod mondata? Ha nem túl privàt.
2019. márc. 6. 09:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Röviden az előzmények : A szüleim meghaltak 10 nap külömbséggel, decemberben volt 2 éve. Testileg, lelkileg, szellemileg teljesen kikészültem, deprssziós lettem, kissebb fokú pánik betegséggel.

több minr egy hónapig voltam betegáállományban, és jártam pszihologushoz. Azt mondta a lányom, nem hiányzik, hogy erre az egészre én is rámenjek. Ekkor kaptam észbe, hogy nekem van 2 gyerekem, Mégha nem is kisgyerekek már, Nekeik csak én vagyok. Ekkor elkezdtem sportolni, enni, és elkezdtem helyre jönni. Az a törés soem fog elmúln9i az életemből, úgy érzem sosem fogom túl tenni magam az akkor történteken, de azért már sokkal jobb..

2019. márc. 6. 09:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Sajnàlom a szüleidet. Ès kitartàst kívànok a tovàbbihoz. Èn azt is szoktam mondogatni magamnak, hogy a hullàmvölgy utàn felfelè vezethet csak az út.
2019. márc. 6. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :)

Mindig keress valamit, mégha valami kis apróság is az, adjon erőt a továbbiakhoz!

2019. márc. 6. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok,vannak időszakok az életűnkbe,amikor tanácstalanok vagyunk,egyszerűen azt érezzűk minden kötél szakad már nincs tovabb,sokan öngyilkosok lesznek emiatt,mert nem találnak kiutat és vége.

De soha nem szabad feladni,engem is réggen csufoltak az alacsonyságom miatt,Ekkor halt meg anyám,és apám is a nagymamám vitt suliba,és gondozott neki köszönhetem az életemet,nagyon kivoltam az alacsonyságom miatt depreszios lettem,alvás-zavaraim voltak,fogytam 20 kilot.És most is depresszios vagyok emiatt,már szinte öngyilkos lettem. Ajánlom neked szabó péter-t a joutube-on.Az nagyon sokat segit,továbba kivánok neked erőt,egészséget és kitartást.

2019. márc. 6. 14:57
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó megnèzem. Èn a depresszión mondhatni túl vagyok, és èlni is akarok. De annyi rossz utàn egyszerűen üres vagyok, nem talàlom a helyemet, mások nem értik meg stb.

Szóval úgy keresnèm az új önmagam, kell valami motivàció, új èrtelmet kell hogy kapjon az èletem. Minden, amiben eddig hittem összeomlott. Neked is kitartást a tovàbbiakhoz.

2019. márc. 6. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha gondolod irj magadrol, ha ugy erzed ez most segithet.. Nem tudom milyen az eleted, mit dolgozol, mit szeretsz.. Azt tudom, hogy a sport rengeteget ad. Bàrmit ki lehet probalni mire megtalalod amit igazan szeretsz. Sosem kell megfelelni senkinek sem, csakis onmagadnak..a hataraidat neked kell feszegetned, a lecet maganak kell emelned, nem masnak. Nehez elindulni, de (te is)meg tudod csinalni :) azt irod, zavar hogy alacsony vagy.. Hàny cm vagy? Es ha jol gondolm ferfi.. Miert zavar a magassagod?
2019. márc. 6. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
A magasságom az 160-cm,Fiu vagyok nem régg lettem 17-éves.
2019. márc. 7. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!