Hogy találjak rá a szakmára ami igazán nekem való?
Figyelt kérdés
Mindig is az egészségügyben dolgoztam, 3 szakmám van mind a 3 egészségüggyel kapcsolatos de úgy érzem, hogy hosszú távon ki fogok égni ebben ezért mindenképp szerettem volna elkezdeni valami mást..valami teljesen mást.
Így hát beiratkoztam egy grafikus képzésre, gondoltam megpróbálom hátha viszont eddig úgy néz ki, hogy ebben sem találom igazán a helyen...nem tudom mit tegyek.
a suli nem olcsó havi 20 ezer ft és most úgymond hobbiból meg butaság ennyi pénzt költeni rá, viszont ha már szeptember óta fizetem akkor meg kellene csinálni vagy ti mit gondoltok? Folytatnátok a helyemben hátha később mégis megjön az ihlet vagy hagyjam abba és kezdjek bele valami másba?
2019. jún. 30. 17:52
1/1 anonim válasza:
A grafikusi képesség sok szakmában előnyt jelenthet. Mindenképp csináld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!