Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan találjak újból önmagamra?

Hogyan találjak újból önmagamra?

Figyelt kérdés
Eddig tisztábban voltam h ki vagyok és h milyen. Most viszont mióta pár srác az osztályból elkezdett beszólogatni és kibeszélni először kezdtem azt érezni h biztos velem van a baj. Mindenki bátorított h ne foglalkozzak azokkal a fiukkal mert ok mindenkit utalnak de valahogy nem ment. Elment az a maradek kis onbizalmam is. Nem mertem hulyeskedni mert feltem azoknak a sracoknak a kritikajatol. Nem tudtam h kene viselkednem. Tudom h lekene szarnom de nem megy bennem van eu a megfelelesi kenyszer. Onnantol kezdve egyre rosszabb lett mostmar azt sem tudom h milyen vagyok milyen is a valos onmagam. Nagyon rossz erzes... Nem tudom mit tegyek h ujra minden olyan legyen mint regen...
2017. márc. 25. 21:36
 1/2 anonim válasza:
Szia! Tudom milyen érzés. Mármint ,nem fiúk miatt akik kritizáltak, hanem teljesen más miatt. Ha jönnek ezek a pszichológus dumák szerintem ne foglalkozz velük. Ha van nagyon közeli barátnőd vagy éppen barátod, akár szerelmed , akkor beszélgess velük nagyon sokat . Mindenről ami bánt és,hogy mit szeretnél a jövőben. Ha beszélgetsz róla akkor el fog múlni magától. Tűzz ki magad elé apró célokat minden nap! Ne nagy dolgokat tényleg. Nekem ez segített . 17/L
2017. ápr. 4. 22:37
 2/2 Petrovics Milán válasza:
Lehet, hogy csak én gondolom, így de talán segítene az is ha tisztáznád a dolgokat a fiúkkal. Egyrészt segítenél rajtuk (esetleg) és te sem éreznéd magad többet rosszul. Mellesleg ne csodálkozz, hogy megfelelési kényszered van, ez természetes ha értelmes vagy. Velem is volt hasonló, bár ott úgy oldódott meg, hogy már egyátalán nem szólnak hozzám.
2017. ápr. 28. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!