Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretnék változtatni magamon,...

Szeretnék változtatni magamon, de nem tudom, hogy hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos és önbizalom hiányos srác vagyok. Ezek nagy gondot okoznak nekem ahhoz, hogy barátnőt tudjak szerezni. Tudtok adni tanácsot, hogy javítsak ezen?

21/f

2010. júl. 9. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is elég önbizalom hiányos vagyok. De hiszek abban hogy ha az ember nem görcsöl rajta, akkor eljön a szerelem. Mindennek megvan az ideje. :)

remélem azért tudtam segíteni.

19/L

2010. júl. 9. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ember gátlásai nagyrészt abból fakadnak ha valamit nem szeret magában nincs megelégedve saját magával, ha ez veled is így van akkor próbálj változtatni, azon a dolgon.

Ha pedig nem, akkor menj el vásárolni öltözz divatosan, dobd fel a ruhatárad, ez sokat növel az önbizalmon. Legalább is nálam így van.:D

2010. júl. 9. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:
12:44essel összejöhetnénet;)
2010. júl. 9. 17:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Mivel nem ismerem a lányt (legyen akármilyen kedves) kétlem, hogy az esetem lenne.

2010. júl. 11. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem tanulj meg valamilyen hangszeren játszani... pl gitár...dob... az talán segít....és mellesleg a lányok is szeretik a gitáros pasikat ;)
2010. júl. 11. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tanácsolom bízz önmagadban és fogadd el magadat úgy ahogy vagy, gondolj arra hogy a bensőd a lényeg és arra hogy senki se tökéletes.
2010. júl. 11. 20:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Nos gitározok. Régen doboltam is.

Tudom, hogy senki se tökéletes, de mégis van egy szint, amíg el lehet fogadni valakit. Valami miatt alatta érzem magam.

2010. júl. 11. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért érzed magad alatta? (kérdező)

19/L

2010. júl. 13. 08:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Talán, mert még nem jött össze semmi ellentétben a legtöbb sráccal, akiknek volt egy csomó nője. Ráadásul ez a dolog olyan, hogy kettőn áll a vásár. Idáig csak vissza voltam utasítva tehát valami nem stimmel nálam.
2010. júl. 13. 08:37
 10/10 life is beautiful ***** válasza:

"Mivel nem ismerem a lányt (legyen akármilyen kedves) kétlem, hogy az esetem lenne"

kétlem ,hogy lehetnél negatívabb ha akarnál is..

ha így állsz az emberekhez akkor nem fog menni, én is önbizalomhiányos vagyok, talán nem ennyire ,de mindig a kép áll előttem , hogy pár év múlva már nem ez lesz amilyen most vagyok, és ha valahogyan lehet tenni ezért (fejben dől el minden) akkor teszek is...

zárd le vhogy az eddigi életed, és kezdj vmi újba, kezdj neki ,hogy te most igenis fejlődni fogsz, próbáld meg addig "csavargatni" az önbizalomleépítő gondolataidat, amíg ,azt veszed észre ,hogy le sem szarod...ami épít arra figyelj, ami leépít hagyd figyelmen kívül:)

2011. nov. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!