Miért nem szeret engem senki?

Figyelj, a legjobb ha az alapokról indulunk el, ha megvizsgáljuk a dolgot.
1. Hülye vagy. Teljesen rossz pasikat választasz, ha van olyan aki csak az öltözködésed miatt hagy el.
Biztos vagyok benne, hogy ha nem csak olyan srácok kellenének, akik ilyenek, hogy ennyire számít nekik az öltözködés és a divatosság, akkor boldog lennél. Keress olyanokat, akik egyáltalán nem hasonlítanak az eddigi barátaidra.

Nem te választod meg, hogy most a lányokhoz vagy a fiúkhoz vonzódsz, megsúgom. :P
Hát figyu. Miben fura a stílusod? Kakastaréj meg lila haj? Mert az nekem sem tetszene.
20f
Hát nem vágom... hány éves vagy? Leszbikusra átváltani? az nem egy fokozat az autón:D
Majd találsz valakit ne aggódj. Ha volt már 3 csávód nem lehetsz egy elveszett lány. Nyugi

AZT KÉNE LEÍRNOD, HOGY MILYEN AZ ÖLTÖZÉKED? BŐ ROKOLYA, MINT A CIG*NY ASSZONYOKNAK VAGY VALAMI BAROMI EGYSZERŰ STÍLUS, VAGY VALAMI EXTRÉM VALAMI?
ÍRD MÁR LE.

Erre én is kíváncsi lennék nagyon. Amúgy engem nem érdekel az öltözködése, de legyen átlagos, hétköznapi azért. Hajjal ugyanez a helyzet. :)
20f
ui. Ha gondolod, írj egy emailt.

Erről lehetne vitázni. Nyilván úgy öltözködsz, ahogy akarsz. De sajnos másoknak is megvan a joga, hogy ne tessen nekik. Márpedig a párválasztásnál igenis fontos, hogy hogy néz ki valaki. Nem kell átlagosnak kinézni, de ha túl kirívó, akkor bizony kevesebbeknek tetszel. Ettől függetlenül tényleg jó lenne ha küldenél egy mailt, mert kíváncsi vagyok rád. :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!