Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Engem miért nem szeret soha...

Engem miért nem szeret soha senki?

Figyelt kérdés

Annyira tud bántani, hogy engem mindig semmibe vesznek, míg másokat igenis tudnak szeretni.

Az évek során többféle dolgot kipróbátam, hogy változtassak ezen a dolgon, de nem akar sikerülni.

2011. júl. 8. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Magadon kellene változtatnod.
2011. júl. 8. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Személyiség kérdése. Ha szerethető vagy lebilincselő személyiséggel, akkor mindenki oda van érted. Ha morcosabb vagy zártabb vagy mindjárt kerülnek az emberek.
2011. júl. 8. 15:16
 3/7 anonim válasza:
Szeresd magad, légy békéban és harmóniában önmagaddal, ez meg fog látszani a kisugárzásodon is és vonzani fogod az embereket.
2011. júl. 8. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem a környezetet kell megváltoztatni, hanem magadat. Sajnos ennél többet nem mondhatunk, hisz nem ismerünk. Végezz alapos önvizsgálatot, olvass személyiségfejlesztő könyveket, és felejtsd el az önsajnáltatást! Senki nem szereti az olyan ember társaságát, aki ontja magából a negatív energiát.
2011. júl. 8. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
ronda/bunkó vagy.
2011. júl. 8. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért van, mert te sem szereted saját magadat. Amint magadat is elfogadod, meglásd, az emberek felfigyelnek az önbizalmadra (igazából ez csak tudat alatt érződik; kisugárzás), ez mindenki számára vonzó lesz. SOHA nem fogod tudni ezt megváltoztatni külsőségekkel, ha jobb ruhákat veszel magadnak, megpróbálsz jobban kinézni, mindenki érezni fogja, hogy "valami nem stimmel"; tehát aki csak külsőségekkel próbálja elérni azt, hogy figyeljenek rá, attól csak még taszítóbbá fog válni a többi ember szemében. Kivéve, ha ez neked seg`t, ha ezzel eléred, hogy magadat jobbnak hidd, ami nem is baj, mert nyilván ez is segít; pl én jobban érzem magam, ha veszek pár új cuccot ^^ :)

HA megvan a saját magadba (!) vetett hited, akkor BÁRMILYEN lehetsz, szeretni fognak.

2011. júl. 9. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos, előfordulhat, hogy valakit kirekeszt a környezete, ez sajnos nem ritka. Gyakran úgy is, hogy nem szolgált rá. Próbálj hasonló érdeklődésű emberekkel kapcsolatba lépni, vagy olyanokkal, akik szintén hasonlóan éreznek! Ők nagy valószínűséggel fognak szeretni.
2011. júl. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!