Sztek ciki vagyok ezzel a testel?
Figyelt kérdés
170-171 cm 13/F 48 kg 42-es láb méret és sztem egész jóképű nem vagyok izmos de jó az állóképességem. Ez bejön a lányoknál legalább annyira h nem röhögnek ki?2010. júl. 8. 17:31
23/29 A kérdező kommentje:
19:03 esetleg segítenél h hogy edzek tehét h miből mennyit csináljak milyen rendszerességgel?
2010. júl. 8. 19:18
24/29 haggyámán válasza:
Napi szinten 30-30-30 felülés, fekvőtámasz, négyütemű. Reggel-este. Ha lehet, ugyanabban az időpontban. Ha már legálisan vehetsz alkoholt, elkezdhetsz kondiba is járni.
25/29 anonim válasza:
Az írásjeleket 7.-ben még nem tanítják?
26/29 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a tested nagyon kilátszanak a csontjaid egyél valamit és formáld mert igy nem jo.
27/29 anonim válasza:
amugy jo hogy okos vagy meg humoros csak atesteden javits és ok leszel.
28/29 A kérdező kommentje:
igen tudom ennem kell de én olyan fajta vok h nem nagy étvágyú és símán lemozgom met most nyáron szinte mindennap lmegyünk focizni a srácokkal a pályára 5kor megyünk 8kor jövünk(ennől a 3 órából 1.5 h intenvíz futós foci)
2010. júl. 9. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!