Sztek ciki vagyok ezzel a testel?
Figyelt kérdés
170-171 cm 13/F 48 kg 42-es láb méret és sztem egész jóképű nem vagyok izmos de jó az állóképességem. Ez bejön a lányoknál legalább annyira h nem röhögnek ki?2010. júl. 8. 17:31
1/29 anonim válasza:
A lányok furcsa lények, és nem számokba szoktak szerelmesek lenni.
2/29 anonim válasza:
13 évesen ez kb normális, de a korodbeli csajok a sztárokra, meg az idősebbekre buknak! Majd 2 év múlva kezdj el gyúrni ,de ne csak testre, hanem agyra is! ugyanis szerény tapasztalaim szerint, ha intelligens vagy meg humoros és nem vagy nagyon cingár, akkor nem lesznek problémáid ilyen téren!
3/29 anonim válasza:
48kg?:O
kissé túl soványnak tűnik,főleg,hogy fiú vagy.
max.túl vékonynak néznek...de ha élőben nem vagy olyan fogpiszkáló,hanem csak vékony,akkor nem fognak kinevetni.
4/29 anonim válasza:
Alkut ajánlok:
Tölts fel magadról egy képet! A fejedet satírozd el...
És én megmondom, hogy ciki vagy-e.
....Csak egy lány....
5/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok fogpiszkláló inteligens vagyok 7. év végén 4.6- os átlaggal zártam az évet és igen jó a humorérzékem én vagyok a 2. leghumorosabb az ozstályban
2010. júl. 8. 17:44
6/29 A kérdező kommentje:
rendben "csak egy lány" majd
2010. júl. 8. 17:45
7/29 anonim válasza:
egyetértek legyen kép!hajrá töltsd fel!
8/29 anonim válasza:
"én vagyok a 2. leghumorosabb az ozstályban"
:DDDD
Bocs, de ez hogyan derült ki?
9/29 A kérdező kommentje:
úgy h van 1 gyerek aki egésznap csak szórakoztatja a skacokat aféle "osztály bohóca" és mint tudjuk az elég...szal olyan "dinkaság" de én sokkal jobb vicceket mesélek meg jobban szel értitek?! ... mert én nem XD
2010. júl. 8. 17:48
10/29 haggyámán válasza:
Áhh..kiégtem. ;[
Még jó, hogy felszíni adatokat nem adtál meg. Remélem a gyököd alatt nincs mínusz!
Azt szabad tudni, hogy hány percig szoktál fogat mosni? Ez is nagyon fontos a lányoknál.
Ma túl sok ilyen kérdést olvastam, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!