Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan nyerjem vissza remenyt?

Hogyan nyerjem vissza remenyt?

Figyelt kérdés

Ugyerzem elment 2 evem a kukaba mert rossz emberek kozott voltam... felnottem es rajottem nincs igazi baratsag es nincs igazi boldogsag. Pillanatnyi orom minden, ami elmulik... regen azt hittem majd nagy ember leszek, almaim voltak amiket kergettem... de most nincs semmi.. a vilag legkissebb embere vagyok, akire nem figyel senki. Vagyok a figyelemre, a torodesre,de nincs igazi formaja ezeknek. Most magam mogott hagytam mindent ami faj, de egyenlore nem jobb... hogyan tovabb?

F/19

2019. jún. 10. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem könnyű helyzet. 50 évesen jöttem rá, hogy 5 éven át nem nekem való munkát végeztem. Jött egy lehetőség, váltottam. Nehéz szembenézni az elvesztegetett évekkel. És irigyellek (jó értelemben), mert te csak 19 vagy és még minden előtted. Úgy érzem, a következő 50 évem jobb lesz azzal a tapasztalattal, amit ebben az 5 évben szereztem. Az ember ilyen elindul-megáll módon éli az életét, van, amikor megy a szekér, de vannak válsághelyzetek is, és ha a tanulságokat levonjuk, újra elindulunk, akkor mégiscsak egyre jobb lesz.

Próbálgass új dolgokat. Csupa olyat, amit kényelmetlennek, nehéznek érzel. Nem fogod mindegyiket sokáig csinálni, lesz, amit egyszer csinálsz mindössze, de mindegyik után erősebbnek fogod érezni magad. Ismerkedj emberekkel, tevékenységekkel, a félelmeiddel, a lehetőségeiddel.

Pillanatnyi öröm minden? Hát igen, de az örömteli pillanatokra jó emlékezni. Nem azzal a nyavalygással érdemes emlékezni, hogy elvesztettük a jó pillanatot, hanem azzal, hogy megéltük.

Remélem, tudtam segíteni.

2019. jún. 10. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress fle egy pszichológust mielőtt nagyon bemész a gödör aljára, innen még könnyebb visszajönni, nem bánod meg.
2019. jún. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!