Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok ilyen fura? 13/L

Csak én vagyok ilyen fura? 13/L

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem vagyok csajos. tehát mint amilyenek mostanában a lányok. pl. nincs converse cipőm, nem msn-ezek, nem hallgatok minden magányos percemben zenét,nem megyek barátnőkkel sehova, mert nincsenek igazán. pedig szeretnék barátokat. nagyon miközben mások meg ilyenek. megpróbáltam én is közéjük tartozni, de nem nagyon jött össze. nem tudok hülyén vihogni, meg teljeen értelmetlenül álldogálni egymás mellett, néha kinyögni néhány szót, vagy röhögni a nagy semmin, vagy felettéb értelmes megjegyzéseket tenni. pedig 13 éves lányként ez lenne a normális, nem?mások is ilyenek?
2010. júl. 7. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ismerőd. Ez előző valamelyik okos eberke írta, hogy a zene a legjobb drog. Komolyan. Ilyen jót még sosem hallottam. Nagyon bejött a megfogalmazás.

Am ja igen kérdező. Ilyen vagyok én is. Csak én kicsit megacálozódtam a zenétől. Halgass rockot. A rock örök és halhatatlan. Akár milyen depis vagyok, bekapcsolok egy kis Muse-t, vagy Rolling STones-t, stb, és felvagyok dobódva. Jó dolog a zene. Nem kell teknót meg reppet hallgatni. Komoly. Meg fogald el magad. Pl. EGy kib.aszott barátom sincsen. Itthon avgyok egyedül, és azzal ütöm el az időt, hogy fürdök teósmmal, leégek, fagyizok, stb (nyár) meg délután, este sétálok, írok, rajzolok, gitározok. Művészkedj! Tök jó dolog. =) remélem segítettem! (bár sztem nem, csak tanácsokat adtam, azt iagzi segítség az lenne, ha megnyugtatnálak, hogy nem vagy fura, hanem igenis hogy jófej!)

öhm... ja. Igen. Ennyit akartam mondani.

Fel a fejjel!

14/L

2010. júl. 8. 22:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2010. júl. 9. 12:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy furcsa,csak más.Pont ez a szép az emberekben:minannyian egyéniségek vagyunk.Csak nem mindenki tud érvényesülni.Vannak a tömegemberek,akik mindenben a divatot követik és így a középpontba kerülnek,így az igazi egyéniségek,akik mások nem igazán tudnak érvényesülni.

Nekem is volt/van hasonló problémám.Van néhány barátnőm,haverom velük el szoktam menni ide-oda,ők legalább megértenek és szeretnek így ahogy vagyok és nem akarnak belőlem tömeglányt faragni (mondjuk ők sem azok).

Én már megtanultam,hogy nem jó,nem érdemes másnak mutatni magam,mint amilyen vagyok.Ezzel hazudnék,magamnak is,becsapnám magam.Rájöttem,hogy aki szeret/szeretni fog az így fog szeretni,el fog fogadni.

Engem már nem érdekel,hogy ki mit gondol rólam.

Vállalom azt,amilyen vagyok.

Elmondom,hogy a foci vb döntőjét úgy szurkoltam végig,hogy csak na és annyira örülrem a spanyolok sikerének.Vállalom,hogy imádom a F1-et és a kézilabdát,hogy imádom a spanyol foci válogatottat és mindent ami én vagyok.Én így jól érzem magam,de ehhez az kellett,hogy elfogadjam magam.

Talán jobb is,hogy más vagyok,talán jobb,hogy vállalom önmagamat.

Neked is ezt tudom ajánlani.Ne félj felvállalni azt aki vagy.Attól,hogy nem tömeglány még lehetsz nagyon értékes,sőt talán érékesebb is,mint ők.Ha elfogadod önmagadat és vállalod azt amilyen vagy,talán barátokat is könnyebben tudsz szerezni.Ha látsz valakit,aki szimpatikus ne félj odamenni hozzá,köszönj neki,kérdezd meg van-e kedve beszélgetni stb.

Ha Te is megtalálod azt/azokat az embert/embereket akik megértenek és így szeretnek másképp fogod látni a világot,örülni fogsz neki,hogy ilyen vagy:)

15/L

2010. júl. 13. 10:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Hmm 22:37, kb ugyanolyanok vagyunk :O :D

Amúgy egyetértek az előttem szólókkal. :) Jobb az, ha más vagy, mint a többi nép.

2010. júl. 18. 13:30
 15/18 anonim válasza:

Akár hiszed, akár nem, akadnak még normális lányok.

Persze tudom, hogy mondani könnyebb, mint megtenni, de muszáj rászánnod egy kis időt, ha barátokat akarsz szerezni. Ugyanis nem várhatod el, hogy majd valahogy az öledbe pottyannak. Mivel nem érzed magad tucatnak, és valószínűleg nem is vagy az, ezáltal kívülállónak érezheted magad, ettől pedig nehezebben mehet a barátkozás. Erre valamilyen hobbit tudok ajánlani. Járj el otthonról, ehhez nem kell feltétlenül barátnő, pl. aerobic, egy koncert stb. Ilyen helyeken tudsz ismerkedni olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési köre, mint neked. A Converse-cipős dolog meg... hogy te nem hordasz olyat.. azért nem hordod, mert nem tetszik, vagy mert divat és sok lány viseli? Nem mindegy, és nem is a cipőn múlik a dolog. Nekem is van Conversem, és ha valaki csak emiatt azt mondaná, hogy tucat vagyok, miközben nem is ismer. Pedig tanulok, barátkozok, és nem vagyok rib@anc, mint a korombeliek közül sokan..

A zene meg az msn pedig olyan dolgok, amihez ha nincs kedved, akkor hagyd. De én azt gondolom, hogy ezektől sem válsz tucattá. :D

Remélem tudtam segíteni. 14/L

2010. júl. 18. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem te vagy földönkívüli, eléggé furi felfogása van az ismerőseidnek. Nem attól leszel csajos, hogy converse cipőd meg márkás cuccaid vannak, nem kell Lady Gagát, meg diszkószemetet hallgatni. Keresgélj más stílusokban. Olyan nincs, hogy valaki nem szereti a zenét, csak olyan, aki még nem találta meg a stílusát. Erről szól a tinikor, hogy megtaláld önmagad. Hamarosan gimibe kerülsz, ott kinyílik előtted a világ, és többféle embert ismersz majd meg. Merj egyéniség lenni, és ne akarj a tömegbe olvadni!
2010. júl. 18. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Istenem!Én is 13 éves lány vagyok és pont ilyen!Én sem vagyok ilyen vihogós nőci tipus,és ezért ki is vagyok közösítve.Igazából jó tanuló vagyok és lehet,hogy ezért.Nem akarsz velem levelezni?Nyugodtan írj privit.Amúgy ne is figyelj rájuk,gondold úgy,hogy nem te vagy más,hanem ők.
2010. júl. 19. 19:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel. Nekem sincsenek igazi lány barátaim. Itt is ilyenek a lányok. Én a regény írásba folytom a bánatom, vagy olvasok. Na jó lehet, hogy ez nem a legjobb megoldás, de nekem ez is jó. Ne akarj közéjük tartozni, semmi értelme nincs. Inkább barátkozz fiúkkal és ne érdekeljen ha esetleg ezért csúfolnak. Vagy keress máshova való inteligens lányokat.

13/L

2010. aug. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!