Úgy érzem nem vagyok csajos. tehát mint amilyenek mostanában a lányok. pl. nincs converse cipőm, nem msn-ezek, nem hallgatok minden magányos percemben zenét,nem megyek barátnőkkel sehova, mert nincsenek igazán. pedig szeretnék barátokat. nagyon miközben mások meg ilyenek. megpróbáltam én is közéjük tartozni, de nem nagyon jött össze. nem tudok hülyén vihogni, meg teljeen értelmetlenül álldogálni egymás mellett, néha kinyögni néhány szót, vagy röhögni a nagy semmin, vagy felettéb értelmes megjegyzéseket tenni. pedig 13 éves lányként ez lenne a normális, nem?mások is ilyenek?
attól h nem csinálod azt amit mások még nem vagy fura. nincs olyan h normális. vagyis van csak mindenki máshogy képzeli el.
mint Istent.:D akár lehetne egy punk hajú dagadék is... azt hiszem eltértem a témától.:D
szóval csak annyit akartam kinyögni h nem vagy fura.:D
2010. júl. 7. 20:47
2/18 anonim válasza:
az a normális, amit te normálisnak gondolsz. (:
nincsenek előírott szabályok, hogy egy-egy életkorban hogy kell viselkedni. "tedd amit jónak látsz, és az lesz majd a törvény" ne próbálj úgy viselkedni mint a többség, inkább tűnj ki azzal, hogy te más vagy!
2010. júl. 7. 20:53
3/18 anonim válasza:
dehogy vagy fura!ez a normális:)
én sem vagyok ilyen.bár én már 18 éves vagyok.nem tartozok úgymond a 'tucatba'.a tucat azok általában discosok,tektonikosok,szolizott plázacicák...stb.Érted?:D
Ezeknek csak a divat a lényeg.Na én most egyik be sem tartozok.De nem is érdekel.Örülök,hogy én ilyen vagyok.:)
Fogadd el te is.Hidd el,hogy ez inkább előny:).
2010. júl. 7. 20:54
4/18 A kérdező kommentje:
oké, de én barátokat szeretnék, én olyan akarok lenni, mint a többiek. de nem tudok. jaaaj.
2010. júl. 7. 21:06
5/18 anonim válasza:
Amúgy kicsit rosszul van megfogalmazva a kérdés, mert most oké, hogy te nem szoktál msn-ezni, meg nevetgélni, meg nem hallgatsz zenét (meg nincs converse cipőd, de ez mondjuk nem tudom, miért olyan fontos tény :S vagy ez ekkora divat most? mert akkor megértem, nagyon "gáz" lett volna annak idején, ha nem lett volna egy darab tazóm se :D) na de akkor ezek helyett mit szoktál csinálni? Inkább ez lenne a lényeg :) Amúgy hidd el: nevetni jó :) Akár a semmin is ;)
2010. júl. 7. 21:07
6/18 anonim válasza:
13 vagy, akkor elvileg most mész 8-ba áltsuliban nem? Mert akkor már csak 1 év és mehetsz gimibe / középsuliba és ott lehet tiszta lappal indulni!
Amúgy o.társaidat nem szereted, vagy miért nem barátkozol velük? Vagy ők nem szeretnek téged?
2010. júl. 7. 21:09
7/18 anonim válasza:
Barátkozz fiúkkal.
Keress olyan hobbit ahol más embereket ismerhetsz meg )pl. valmilyen sportot) nem csak az osztálytársaid vannak a világon, próbálj meg máshol keresni barátokat. Nekem ez annak idején bejött.
2010. júl. 7. 21:12
8/18 anonim válasza:
Nem fura, te ilyen vagy. Még zenét sem kell hallgatnod, ha nem akarsz, de néha tényleg sokat segít. Tudod, a zene a legjobb drog.
2010. júl. 8. 12:47
9/18 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy te nem vagy és remélhetőleg nem is leszel olyan hülye buta ku.rva mint a korosztályod jelentős többség. Inkább örülj neki.
2010. júl. 8. 14:23
10/18 anonim válasza:
Én is tök igy vagyok csak én találok normális embereket
irj privit és beszélgethetünk, ha közel laksz találkozhatunk is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!