Fiúk! Mennyire rossz, ha egy lány szótlan?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 21:31
11/19 anonim válasza:
22:03: hol volt szó a kérdésben randiról?
12/19 anonim válasza:
A kérdésben sehol, csak az első néhány válaszoló is randikról beszélt, a randis részt nagyjából nekik címeztem, remélem érted mit akarok mondani xD
13/19 anonim válasza:
egyáltalán nem baj, én szeretem az ilyen lányokat :) sokkal jobb egy ilyen lányt szórabírni mint egy plastic curvát hallgatni a körme szépségéről :)
14/19 haggyámán válasza:
Annyira nem, de ha a kérdésekre is csak igen/nem válaszokat ad, akkor az már cinkes. Legyen saját véleménye, és azt merje is elmondani.
15/19 anonim válasza:
Véleményem szerint a szótlanság még mindig jobb, mintha a lány idétlenül vihog mindenen...
16/19 anonim válasza:
Nem szótlan egyik lány sem, sőt egyik fiú sem, csak a megfelelő partner kell mellé, akinek kinyílik, akinek ad a szavára, akiről tudja, hogy soha sem árulná el. :)
üdv
25/F
18/19 anonim válasza:
Hát én elég szótlan típus vagyok... Van olyan aki ezért nem bír,meg lenéz,de van olyan aki megpróbál szóra bírni és van amikor sikerül XD.
L/14.
19/19 anonim válasza:
Én szeretem a szótlan lányokat. Szerintem aki keveset beszél, az sokat gondolkodik, elmélkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!