Fiúk! Mennyire rossz, ha egy lány szótlan?
És ha túl beszédes,az baj?:)
Én sajnos ilyen vagyok,sokszor ha elkezdek beszélni,nem lehet lelőni,csak mondom és mondom.Van hogy hülyeség az egész,de én a semmiről is tudok beszélni,és mindenből megpróbálok kihozni valami humorosat:)Sőt,sokszor még magamba is beszélek,ha nagyon unatkozom,vagy Istennel,ő legalább mindig meghallgat,nem úgy mint egyesek:D
De ha kell be tudom fogni.Persze tudom hol a határ,nem vagyok szőke,szóval nem az a nyávogós,"cukcsi-lávcsi-szupcsi" vattacukor beszédű,semmit nem mondó típus vagyok,csak szeretek beszélni:)
16/L
21:52-es. itt épphogy a szotlanságrol volt szo...
te épp az ellenkezöjét irtad...
A nagydumás srácoknak biztos nem jön be, de szerintem nem gáz. Vagyis, jobb mint az akinek be se áll a szája, és csak dumál, és dumál, és állandóan szóval kell tartani, és ha 2 másodpercig csönd van, akkor elkezd nyaggatni hogy "jaaaaj mondj már valamiiit"
Azt meg nem nagyon értem hogy a lány szótlanságából miért kell rögtön arra következtetni, hogy nem kedvel. Ha nem kedvelne, nem egyezett volna bele a randiba, nem? :D
21.52 vagyok
Tudom,pont azért írtam,mert én túl sokat beszélek,és hogy ez baj-e,hogyha a szótlanság az?Na érted,remélem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!