Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha muszáj lenne választanod,...

Ha muszáj lenne választanod, melyiket tennéd meg?

Figyelt kérdés

Ha valamelyiket mindenképpen választanod kellene a kettő közül:

1. Lóhúst ennél VAGY galambot - és hogyan elkészítve?

2. A boltban suttogva kérnéd az árut VAGY ordítva - milyen boltban?

3. Nem lépnél be Facebook-ra fél évig VAGY nem néznél tv-t fél évig - mit csinálnál helyette?

4. Csendben maradnál 1 hétig VAGY megállás nélkül beszélgetnél 12 órán keresztül - milyen körülmények közt?

5. 20 km-t futnál egyszerre VAGY megfognál egy marék csótányt - kivel csinálnád együtt?

6. Megtalálnád 1 napon belül életed szerelmét VAGY kapnál 10 millió forintot - boldog lennél tőle?

7. Egy estére aluljáróban aludnál VAGY önkéntesen felmosnál egy aluljárót - ha látnának közben ismerőseid, melyik égőbb?

8. Madárpókot VAGY kígyót tartanál otthon (megfelelő tárolóban) - mennyire lennél büszke rá?

9. Végignyalnád 2 általad választott valaki talpát VAGY haját - kik lennének?

10. Láthatatlan lennél 1 napig VAGY tudnál repülni 1 napig - mit néznél (figyelnél) meg?

Érdekelnek a magyarázatok is, hogy melyiket miért választanád! Nemed/korod is érdekel, ha lehet. :)

2019. ápr. 13. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1.: Mindegy, sütve.

2.: Suttogva. Bármelyik.

3.: Fosbúk...nincs olyanom. Élnék helyette.

4.: Csend. Videójátékoznék, filmet néznék,...

5.: Csótány. Veled.

6.: 10M. IGEN!!!!!!!

7.: Felmosás. Kevésbé égő. És nem xopizik le a Fantom.

8.: Kígyót, mint most. Nem büszkeség kérdése.

9.: Haj. Barátnőm és a feleségem.

10.: Láthatatlan. Az egyik ... üzlet riasztó kódját.

2019. ápr. 13. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

1./ Galamb, sütve. Ha jól tudom jó íze van.

2./ Suttogva

3./ Facebook kell a házihoz, tv-t meg amúgy se nézek szóval TV

4./ Csendben maradok. Most sem beszélek túl sokat.

5./ Futnék. Egyedül. Valószínűleg meghalnék, mert fél kilométert se tudok lefutni rendesen de inkább mint a csótányok

6./A szerelem hazugság, kérem a 10 millát

7/ Felmosom. Egy, hogy tisztítanám a környezetem, kettő hogy alvás közben valszeg megerőszakolnának

8./ Kígyó. A kígyók aranyosak. Nem lennék büszke -mert mi a fenére legyek büszke.

9./Haj. Két haveromnak.

10./ Repülnék. Most tériszonyom van, szóval nem sok magaslati helyet tudok megnézni de ha a repülés biztonsági érzetet ad kb. le se szállnék soha.

2019. ápr. 13. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:

1: Ló. Kolbász formájában rendszeresen fogyasztom, nagyon finom.

2: Ordítva - hallókészülék-szaküzletben.

3: Nincs tévém évek óta, tehát nem is nézem. Helyette nézek tévéműsort (kizárólag sportközvetítéseket) számítógépen.

4: Csend. Amúgy sem pofázok sokat, nem esne nehezemre.

5: A marék csótánytól sem tartok, nem fognak megenni - de inkább lefutnám a 20 km-t. Ha le tudnám... Kivel? Veled. Szívj te is. :D

6: Tíz milla szinte semmi. Akkor már inkább a szerelem. De csak ha elég perverz az ízlésemnek.

7: Aludtam már aluljáróban is, árokparton is, istállóban is. Egyikre sem vagyok büszke, de letagadni sem érzem szükségét. Felmosni? Hasznosabb lenne, és egyáltalán nem "égő".

8: Mivel egyik sem érdekel, egyiket sem, illetve ha muszáj, akkor tökmindegy. Semennyire, a macskáimra sem vagyok büszke.

9: Lövésem nincs, de hogy nőnemű, az biztos. Hány éves vagy, milyen nemű? Lehet, hogy téged választanálak. Meg a húgodat.

10: Repülés. Nem néznék semmi konkrétat, csak felszállnék a fejetek fölé. Esetleg szarnék pár kiválasztottra. :D

2019. ápr. 13. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Lóhúst sütve, finom.

2. Suttogva, bárhol

3. Nem nagy kunszt, nincs fakebukom, és nem nézek tévét. Olvasok, tanulok.

4. csendben bármeddig tudnék lenni.

5. Marék csótány, ez sem extra.

6. 10 M, boldog lennék qrvára!

7. Aludnék, leszarnám, hogy ki lát.

8. Pókot, nem lennék rá büszke, ez csak egy pók.

9. Haját. Neked!:)

10. Láthatatlan. Sok mindent megnéznék, ami nem legális.

2019. ápr. 13. 15:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, izgi volt olvasni!:) Itt az enyém is:

1. Lóhúst, kolbászban.

2. Suttogva kérném egy kisebb boltban az árut, majd azt is megsúgnám hogy fáj a torkom, ezért suttogok. :D

3. Nem néznék tv-t fél évig, helyette olvasnék.

4. Csendben maradnék 1 hétig, közben olvasnék kirándulnék.

5. Megfognék egy marék csótányt egy rovaros szakemberrel, aki szereti őket és elmondja, mennyire aranyosak és ártalmatlanok. :D

6. 10 millió forint, boldogabb lennék, mert lenne egy kis alapom.

7. Önkéntesen felmosnék egy aluljárót, talán kevésbé égő, mint a kifekvés.

8. Kígyót tartanék, de nem lennék büszke rá.

9. Végignyalnám a 3-as és 4-es válaszoló haját, ha már ők is az anyémet. :D

10. Tudnék repülni 1 napig, megnézném a lehető legtöbb látványosságot.

2019. ápr. 17. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:

1. talán inkább galambot, mert a szárnyas hús puhább - mondjuk valami ragunak elkészítve

2. suttogva - akármilyenben (gondolom, akinek pl. hangszálgyulladása van, az is így csinál, úgyhogy nem olyan ciki szerintem)

3. nem lépnék be a facéra - nem lenne nehéz, mivel nem vagyok facés, tehát nem "helyette" csinálnék valamit, hanem csak ugyanazt csinálnám, amit mindig is csináltam facézés helyett: élném az életemet

4. csendben maradnék - egy hét szabi keretében, itthon, egyedül

5. 20 km-t futnék egyszerre (úgy, hogy közben egyre többször egyre jobban lelassítanék, hogy életben maradjak :) )

6. az első - ki választana mást (főleg, ha csak 10 milla a másik lehetőség)?

7. nem tudom, de gondolom, attól is függ, hogy melyik évszakban kellene ott aludni - ha mondjuk nyáron, amikor eleve rövidek az éjszakák, meg hideg sincs, akkor lehet, hogy az alvást választanám, úgyse figyelnék az ismerőseim, hogy én alszom-e ott összekucorodva vagy más

8. madárpókot, mert annak a tárolóját könnyebb lenne arrébb tenni, ha útban van, gondolom - semennyire se lennék rá büszke, alig várnám, hogy vége legyen a kényszernek, és megszabadulhassak tőle (mert ugye nem életem végéig kéne együtt élnem vele? :D)

9. haját - valami pici gyereknek, akit szeretek, és akinek kicsi feje, meg kevés, de tiszta és szép haja van :)

10. láthatatlan lennék - de ha nagyon gyorsan oda tudnék repülni, ahova csak akarok, akkor lehet, hogy inkább mégis azt választanám

láthatatlanul azt nézném meg, hogy mit csinálnak bizonyos emberek olyankor, amikor én nem szoktam látni őket, pl. hogyan főznek, hol laknak, ilyesmik - ami kb. facézés élőben, de annál jobb, mert oda csak azt pakol fel mindenki, amit akar, én viszont a valóságot látnám

2019. ápr. 22. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!