2. opció: 2 éves kor utáni időszak, amikor már nagyobbacska, lehet vele "komolyabban" foglalkozni, értelmesebb, van véleménye, lehet vele beszélgetni stb.
2 :) az első év szívás....utána az 1-2 év közötti időszak egyébként valóban nagyon jó....2 után ugyan jön a dackorszak, de már nagyon sok mindenre képes egyedül, engem kevésbé fárasztott mint az első két év
2017. ápr. 21. 13:45
2/17 anonim válasza:
A 2. választanám.
Imádom a kislányom, de nekem nehéz volt az eleje, mindamellett hogy tényleg egy csoda amilyen fejlődésen keresztül ment az első két évben.
Most lesz 3 éves és sokkal jobba élvezem az itthon létet, hogy lehet vele konkrétan beszélgetni, megbeszélni dolgokat, érdeklődik a világ miden kis szösszenete után, le lehet vele ülni vágni, ragasztani, együtt biciklizni, együtt rohangálni a játszóházban, együtt nevetni, mesélni. Én itt most állítanám meg az időt :)
2017. ápr. 21. 14:06
3/17 anonim válasza:
1.
8, 14, 17 evesek a gyerekeim.
2017. ápr. 21. 14:09
4/17 anonim válasza:
Egyértelműen a 2. Az első időszak kiborító volt nekünk.
2017. ápr. 21. 14:20
5/17 anonim válasza:
Nem tudok választani ... de ha nagyon muszáj, akkor az első két évet választom.
2017. ápr. 21. 14:33
6/17 anonim válasza:
2
2017. ápr. 21. 15:18
7/17 anonim válasza:
1!!!!!
Az is csak 1 éves korig ha lehet...
2017. ápr. 21. 15:19
8/17 anonim válasza:
A babakort 2 éves korig.
Addig nem volt rumli, tudtam bolta is menni, nem kellett játszóterezni, hamar hazértem, stb. Kényelmesebb volt.
2017. ápr. 21. 15:20
9/17 anonim válasza:
Az elsőt, de csak másféléves koráig tartott a jóvilág. Aztán másféltől 4ig nehéz. Ezt nem élném újra. 5től 11ig remélem könnyű lesz újra. Már előre tartok a tinikortól.
2017. ápr. 21. 16:46
10/17 anonim válasza:
1. Még csak 8 hós a fiam, de már így is elsírom magam, ha arra gondolok, hogy már a szülinapját tervezem. Annyira hiányzik a pici újszülött korszak, annyira fáradt voltam hogy szinte minden kiesett, mert nagyon problémás volt az elején. De még így is vissza kívánom sokszor. De imádom látni, ahogy új dolgokat tanul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!