Engem is fognak szeretni? Belém is szerelmes lesz valaki? Mit lehet bennem szeretni? Félek!
A nővérem 19 éves, most van egy barátja. Akivel ölelkeznek, puszilkodnak, és beszélgetnek...
1.Nekem menni fog ez???
Ahogy a fiú rá néz... egyszerűen ő az élete.
2.Engem fog valaha ennyire szeretni valaki??? Mert nem tudom h hogyan fog engem valaha is szeretni valaki, mit lehet bennem szeretni? Én nem tudnám magamat adni és úgy viselkedni mint egyébként a családdal.. Még csak 14 éves vagyok de már félek, h engem soha nem fognak úgy szeretni mint a nővéremet. Elmondom, kicsit irigykedek rá.
14/L
Az előzővel annyiba nem értek egyet, hogy meg kéne játszanod magad.
De a többivel igen. Mindenkit lehet szeretni, ha kommunikál néha legalább másokkal. Mert ha valaki sose szólal meg, akkor nehezen.
De megmondom őszintén, én pl. azoknak az embereknek mindig megpróbálok szeretetet adni, hiszen nekik még nagyobb szükségük van rá. És ha tényleg jó ember, akkor továbbra is mindig adok neki szeretetet. Volt már, hogy így megváltoztattam valakinek az életét (és ő is így gondolja ezt). Szerintem mindenkit lehet szeretni, aki nem bánt másokat (pl. nem aláz meg másokat, nem rabol, nem öl).
Másrészt ennyi idősen ritkán találkozol korosztályodban hozzád illő szerelemre képes fiúval (tisztelet a kivételnek, mert van kivétel, csak kevés), mert ilyenkor legtöbben csak a szexre tudnak gondolni (új nekik ez a hormonköd). De ha idősebb leszel akkor több korban hozzád illő szerelemre képes fiúval/férfival találkozol majd, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!