Engem is fognak szeretni? Belém is szerelmes lesz valaki? Mit lehet bennem szeretni? Félek!
A nővérem 19 éves, most van egy barátja. Akivel ölelkeznek, puszilkodnak, és beszélgetnek...
1.Nekem menni fog ez???
Ahogy a fiú rá néz... egyszerűen ő az élete.
2.Engem fog valaha ennyire szeretni valaki??? Mert nem tudom h hogyan fog engem valaha is szeretni valaki, mit lehet bennem szeretni? Én nem tudnám magamat adni és úgy viselkedni mint egyébként a családdal.. Még csak 14 éves vagyok de már félek, h engem soha nem fognak úgy szeretni mint a nővéremet. Elmondom, kicsit irigykedek rá.
14/L
nyugi engem se fog szeretni soha senki mert ronda vagyok és zárkózott és stb..:( ha nem ismerlek akkor igazán nem tudok segíteni,de biztos,h fog szeretni téged vlk ne csügedj!;)
de én sem tudnám magamat adni...:(
13/L
Tesómnak is csak 1-2 barátja volt általánosba,de így hogy már középsulis egy és fél éves kapcsija van!Szóval nyugi,van időd!
13/L
naná, hogy fognak :)
mindenkiben van vmi, amit lehet szeretni ... de a szeretet nem mindig attól alakul ki, hogy vannak ilyen dolgok. Sokszor elég nehéz megfogalmazni, hogy mit szeretünk vkiben. Ilyenkor van az, hogy „szeretlek, mert szeretlek”.
16/f
Én már harminc éves vagyok, de még emlékszem ezekre az érzésekre...:) Emlékszem, több osztálytársamnak már általánosban voltak fiúi. Gimiben már szinte mindenkinek volt... csak valahogy nekem nem. Pedig (és így ismeretlenül talán bátran írhatok ilyet...:-)) nem vagyok se ronda, se elviselhetetlen, sőt világéletemben jobban kijöttem a fiúkkal, mint a lányokkal. De mégis úgy tűnt, hogy nekem nem lesz soha senkim... Aztán 16 évesen elkezdtem "fiúzgatni", de sokáig nem lett belőle semmi tartós. Egészen 21 éves koromig...:) Végül csaknem egy év után vége lett a szerelemnek, de arra jó volt, hogy rájöjjek, hogy milyen érzés, ha szerethetsz valakit, aki viszontszeret. És ezzel a tudattal, hogy igenis, engem is lehet szeretni, a szakítás kiheverése után máris sokkal nagyobb önbizalommal vágtam bele az életbe. Most van egy csodás párom és egy egyéves kisfiam, és nagyon boldogok vagyunk.
Szóval ne izgulj. Bőven van még időd, még ha néha úgy is érzed, hogy senkinek nem kellesz, nem így van! És még egy jó tanács: csak azért, mert kellenél valakinek, ne vágj bele egyből, várd meg azt, aki neked is kellene! Légy türelemmel!
És még valami: aki ennyire vágyik arra, hogy szeressék, az biztos, hogy nagyonis szerethető...:)
Köszi...
Remélem igazatok lesz:)
Még egyszer köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!