Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám legyőzni ezt a...

Hogyan tudnám legyőzni ezt a gyenge pontomat?

Figyelt kérdés
Van, hogy konfliktusba keveredek, olyan emberrel aki előtt nem vagyok úgy megnyílva (pl.főnök)és nem merek úgy visszaszólni magam, mert attól félek, hogy elbőgöm közbe magam, azt pedig nem szeretném!!!
2010. júl. 4. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

azt kell legyőzd, hogy ne érzelemből beszélj, az érzelmeidet, meg koncentrációval tudod legyőzni, méghozzá úgy, hogy amikor előjön, eszedbe jut ez, és lehiggadsz, mert nincs rá okod, hiába bánt is meg valaki, nem te vagy a bűnös, de ha lelki ügyet csinálsz belőle, akkor már te is vétkes vagy. A visszaszólást pedig mindig intelligensen, tisztelettudóan kell, és nyugodtan megvédheted magadat, szóval le ne nyeld a bántást. Türelem és korrektség. :)

üdv

25/F

2010. júl. 5. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem úgy sikerült,hogy mondogattam magamban,hogy "-Bízok magamban!" Így nehezen bár,de sikerült,önbizalmat sugároztam,ezt megérzi,hidd el,és nem mer úgy viselkedni veled!Ha határozottan de nem bántóan lépsz fel,akkor tuti a hatás!

Ja! Az én főnököm alpárian szólt,én meg mosolyogva,kedvesen,de megmondtam a véleményem...Csak lesett,mert addig hallgattam,és "szót fogadtam"!!!!Remélem,sikerül neked is!

2010. júl. 7. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2010. júl. 7. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!