Hogy lehetne legyőzni a felszínességet?
Hmm...én csak a fiúbarátaimmal vagyok ilyen...tehát ha régről ismerek valakit, akkor el se tudom képzelni, h járjak vele, hacsak nem jól néz ki. Ez így van, nem tagadom, nem tehetek róla.
Viszont több olyan eset is történt, h amikor megismertem fiúkat, annyira levettek a lábamról a stílusukkal, humorukkal, eszükkel, h hiába nem voltak azok az űberjó pasik, hanem úgymond átlagosak, kevésbé szépek, nem érdekelt. És egy idő után már fel tudtam fedezni, h jé ő se csúnya, hiszen szép színű a szeme, vagy erős karjai vannak, vagy szép a mosolya... :) Tehát szerintem neked is ez a kulcs. Ne erőltesd a baráti társaságodból ezt a járás dolgot, inkább ismerkedj, szépekkel, meg kevésbé szépekkel. :)
(Különben itt meg kell jegyeznem, h az sokkal nagyobb hatalom, ha egy pasi férfias és sármos, mint szép...tehát nem az a "eláll a szavad tőle", hanem megfog benne valami, sármos...ez sokkal nagyobb előny. És ugyanígy lányoknál is: nem feltétlenül a legarányosabb, leggyönyörűbb lányok a legnőiesebbek. Ezt vedd figyelembe.:))
Szia! Nos, sok nő álma vagy, ha nem tudsz akárkivel összejönni, mert a legtöbb fiatal fiú a „legyet is röptében”. :)
Most komolyan, attól, mert nem vonzódsz mindenkihez, akit jó fejnek tartasz, és ő vonzódik hozzád inkább egészséges, mint felszínes. Tudod hányan mennek bele ilyen pótkapcsolatokba („jobb híján”), amivel a másik tönkre teszik? Szuper, hogy tudsz nemet mondani.
Ne aggódj ezen, a vonzalmat nem lehet kicsikarni magunkból, sokan, sokat vitatkoztak már rajta, hogy az mennyire kémiai, mennyire lelki – szerintem mindkettő.
És egy kapcsolathoz kell a vonzalom. Persze nyilván lehet a barátságra is alapozni, de azért „csak” barátként nem lehet sokáig húzni.
Majd ha egyszer megismersz egy általad szépnek tartott, de rossz fej lányt, lehet, hogy rájössz, hogy mennyire esetleges, hogy kihez vonzódik az ember.
(Bocs, nem tudok írni, úgy látszik, helyesen az előző:)
…inkább egészséges vagy, mint felszínes. Tudod hányan mennek bele ilyen pótkapcsolatokba („jobb híján”), amivel a másikat tönkre teszik?
Hát igen, nekem a szexhez érzelmek kellenek, nem kefélek csak úgy akárkivel. :)
És találkoztam már szép, ugyanakkor belsőleg kiállhatatlan lányokkal, ők sem tudtak elragadni.
Szóval tényleg nem arról van szó, hogy legyen szép aztán mindegy...
Olyan nehéz meglennie ezeknek, hogy legyen szép, ne akarjon bulizni, piálni, legyen hűséges, megértő, elfogadó.
walk with me akárhányszor válaszolsz a kérdéseimre mindig egyetértek veled, én járok bulizni de az is csak ittasan megy.másképpen nem vagyok az a típus mint a legtöbb bulizós, nem vágyom én sem arra hogy érzelmek nélkül keféljek.olyan undorító
hát igen a szépség és a kedvesség,megértőség,hűség fordítottan arányos sajnos a legtöbb esetben, ezzel nem tudunk mit csinálni ,annyit lehet hogy ismerkedni ,eljárni otthonról ,és majdcsak lesz valaki egyszer:)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!