Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én miért nem vagyok különleges?

Én miért nem vagyok különleges?

Figyelt kérdés
Nézek körbe-körbe,mindenhol csupa különleges ember,én meg egy kis senkinek érzem magam.Csúnya vagyok,kövér vagyok,buta vagyok,úgy érzem soha sem lesz barátom.19/L
2010. júl. 3. 10:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Elől hagyd meg a hajad, vasald és fesd be zöldre, bal oldalt borotváld le, felül zselézd punkosra és fesd be pirosra, jobb oldalt meg fesd szőkére, és azt növeszd meg hosszúra! Lyukaszd ki a tested mindenhol, mindenhová tegyél piercinget, a füledbe csak egy lyuk legyen, azt tágítsd ki k.rvanagyra, és tegyél bele egy telefont, a fejeden legyen minimum 23 piercing, a nyakadon pedig legyenek "gyűrűk" mint az afrikai embereknek. A ruházatod legyen egy fekete szakadt melltartó, elvégre nyár van, a nadrágod pedig fekete latex nadrág. Cipőd pedig egy sárga strandpapucs.

Így már biztosan egyedi, és különleges leszel.

2010. júl. 3. 10:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok különleges, meg 100 millió másik ember sem. És?
2010. júl. 3. 12:25
 3/12 haggyámán ***** válasza:
100%
Azért, mert én se vagyok az. Készpasz. :)
2010. júl. 3. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
én sem vagyok különleges, 1 ronda senki vagyok
2010. júl. 3. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a külső alapján lehet valaki különleges,ne feletsd el! fogadd el magad.no azért a kövérségen lehet változtatni,és a többi dolgon is annyira zavar...rajtad múlik főként.
2010. júl. 3. 15:01
 6/12 Funktasztikus ***** válasza:
90%
mindenkinek van valami különlegessége:DPl a politikusok jol tudnak hazudni:D
2010. júl. 3. 16:39
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Az miért különleges,ha valaki plázapics.a a szolizott bőréhez hidrogén szőke haj?Szerintem inkább undorító (amúgy is ez a tucat általában).

Az emosok sem különlegesek.És mégcsak nem is egyedik.Mert csak majmolják egymást.A stílust (ruházat) sem ők találták ki.

Szóval nem a ruházat és a kinézet teszi az embert különlegessé,hanem a jelleme ,a személyisége.

Attól,hogy a ducik közé tartozol biztos ,hogy vannak előnyös tulajdonságaid.Ha viszont zavar téged, akkor itt a gyk. a keresőbe beírod és simán találsz nagyon jó tanácsokat ,hogy fogyhass, ha te így nem érzed magad jól.

Úgy is öltözködhetsz normálisan,hogy nem vagy se emos, se plázapics.@,se tektonikos discos....stb....

Én 18 éves lány vagyok és még nem volt egy normális kapcsolatom se.És pontosan azért,mert én nem tartozok a tucathoz ahogy te sem és hidd el,hogy ez inkább előny.Vagy csak rossz helyre és időbe születtem:).

2010. júl. 3. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

You are beautiful/

No matter what they say...

Elmondanám, hogy a FÉRFIAK! nagy része inkább a duci csajokat kedveli. Fel a fejjel.

35 F

2010. júl. 3. 18:13
 9/12 anonim válasza:

Kedves utolsó!

Amit mondasz, az nem teljesen igaz. Én nem vagyok nyálgép, mint szellemileg, mind fizikumomat tekintve kifejezetten férfias vagyok. Engem nem zavar ha van egy kis husika, de a "duci" kategória már nem jön be.

F21

2010. júl. 31. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha a körülötted levő általad különlegesnek tartott emberek körül mondjuk tízet megkérdeznél, annak tartják-e magukat, kilencen tuti azt fogják válaszolni, hogy nem. A tízedik meg vagy zseni, vagy nagyképű. Mindenki így van ezzel, mindig vannak és lesznek szebbek, jobbak okosabbak. Kicsit állj pozitívabban a dolgokhoz, a kövérségen tudsz változtatni - sport, egészséges kaja, stb -, ha téged zavar, de amíg jól érzed magad a bőrödben, addig nincs gond. Kicsit pozitívabb kisugárzás, több nyitottság, több mosoly, és szabályosan bevonzod a pasikat.
2010. júl. 31. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!