Én miért nem vagyok különleges?
Elől hagyd meg a hajad, vasald és fesd be zöldre, bal oldalt borotváld le, felül zselézd punkosra és fesd be pirosra, jobb oldalt meg fesd szőkére, és azt növeszd meg hosszúra! Lyukaszd ki a tested mindenhol, mindenhová tegyél piercinget, a füledbe csak egy lyuk legyen, azt tágítsd ki k.rvanagyra, és tegyél bele egy telefont, a fejeden legyen minimum 23 piercing, a nyakadon pedig legyenek "gyűrűk" mint az afrikai embereknek. A ruházatod legyen egy fekete szakadt melltartó, elvégre nyár van, a nadrágod pedig fekete latex nadrág. Cipőd pedig egy sárga strandpapucs.
Így már biztosan egyedi, és különleges leszel.
Az miért különleges,ha valaki plázapics.a a szolizott bőréhez hidrogén szőke haj?Szerintem inkább undorító (amúgy is ez a tucat általában).
Az emosok sem különlegesek.És mégcsak nem is egyedik.Mert csak majmolják egymást.A stílust (ruházat) sem ők találták ki.
Szóval nem a ruházat és a kinézet teszi az embert különlegessé,hanem a jelleme ,a személyisége.
Attól,hogy a ducik közé tartozol biztos ,hogy vannak előnyös tulajdonságaid.Ha viszont zavar téged, akkor itt a gyk. a keresőbe beírod és simán találsz nagyon jó tanácsokat ,hogy fogyhass, ha te így nem érzed magad jól.
Úgy is öltözködhetsz normálisan,hogy nem vagy se emos, se plázapics.@,se tektonikos discos....stb....
Én 18 éves lány vagyok és még nem volt egy normális kapcsolatom se.És pontosan azért,mert én nem tartozok a tucathoz ahogy te sem és hidd el,hogy ez inkább előny.Vagy csak rossz helyre és időbe születtem:).
You are beautiful/
No matter what they say...
Elmondanám, hogy a FÉRFIAK! nagy része inkább a duci csajokat kedveli. Fel a fejjel.
35 F
Kedves utolsó!
Amit mondasz, az nem teljesen igaz. Én nem vagyok nyálgép, mint szellemileg, mind fizikumomat tekintve kifejezetten férfias vagyok. Engem nem zavar ha van egy kis husika, de a "duci" kategória már nem jön be.
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!