Van valamilyen különleges képességed?
Mire célzol?
Tudok németül, magyarul, angolul és még tanulom a következőt. Erre gondoltál?
Mindig akkor nézem meg az msn ablakját, amikor éppen írnak nekem.
Mindig találok matematikai összefüggést az autók rendszámában szereplő három számjegy között.
Mindenkinek meg tudok bocsátani, és abban is megtudom találni a tisztelni és szeretni valót, aki szándékosan árt nekem.
Bár ez nem emberfeletti képesség, csak kevesen próbálják ki:)
Hé, a rendszámos trükk nekem is megy
Ja és tudom lebegtetni a madarakat, illetve az akaraterőmmel meg tudom mozgatni a harántcsíkolt izomszöveteimet
Nekem meg a könyököm kiugrik. DE NAGYON.
És látó vagyok. 2-3 naponta bevillan egy olyan kép, ami másnap megtörténik. (nem dezsávő, komolyan mondom)
Pl: egyik nap álmodtam, hogy állok a héven, várjuk az utlsó utast, és láttam az arcát. Másnap megtörtént, még az arc, és a ruha, a hely, a helyzet is ugyanaz volt! :D
de ha valaki tud valami olyat, ami már szerinted nem emberi, akkor az is emberivé válik, hiszen egy ember tudja. :D
nem átlagos képességre gondolsz?
tudok szívvel/ésszel látni én például, de ezzel sokan vannak így. elég jó kis képesség, s bárki szert tehet reá. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!