Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy sportedző szeretnék lenni.Mindig amikor szóba jön,hogy mi szeretnék lenni akkor sosem mondom ki, hogy sportedző szeretnék lenni.Nagyon félek ha elmondanám nem támogatnának és lehurrognák ezt.Volt már ilyen velem elég sokáig színésznő szerettem volna lenni ott jól meg is kaptam, hogy biztos nem leszek színésznő és ez mély nyomot hagyott bennem.Még a barátomnak se tudom elmondani, pedig tudom, hogy támogatna.Egyedül a legjobb barátnőmnek mondtam ő támogatott.És nem tudom hogyan mondjam el a szüleimnek nem akarom, hogy megint lehurrogjanak.

2019. márc. 11. 19:55
 1/2 anonim válasza:

Azt nem tudom, hogyan mondd el, de azt igen, hogy az legyél, ami szeretnèl!

31 vagyok pàlyatèvesztett. Nekem sajnos 18 èvesen nem volt elkèpzelèsem, mit csinàltam, illetve, ami èrdekelt volna nem egyetemen kellett volna tanulni. Mivel nagyon jó tanuló voltam, mindenki az egyetemet súlyokra belèm. Olyan szakot vàlasztottam, ami már akkor sem èrdekelt. Jó eredmènyekkel könnyel elvègeztem. A fekete leves aztàn jött, amikor kezdődött volna a nagybetűs èlet. Azóta tengek lengek a munkàt között.

Nagyon lènyeges, hogy most mit vàlasztasz, ne szúrd el, ahogy èn!

2019. márc. 12. 21:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2019. márc. 13. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!