Miért sírok? Miért van ez?
szerintem a szüleid is hibásak, mert az idegesség miatti sírás hisztizésre utal + mivel most van pubertás korban, a hormonok is bekavarhatnak. Nem baj szerintem, ha így adod ki a feszültséget, de próbálj hozzászokni, hogy ami otthon kicsiben megy, az a nagyvilágban sokkal durvábban és töményebben jelen van nap mint nap.
Ha majd kikerülsz az életbe rájössz, hogy nap mint nap fog érni bántás, igazságtalanság, olyan, ami felbosszant és nem tehetsz ellene semmit, meg kell tanulni ezeket kezelni, mert be fogsz kattanni.
érzékenyebb fajta vagy
én is sokszor sírok 13/l
Uff, hát hasonló a helyzet, de bocsi, hogy önző vagyok, csak sajnos minden ember a saját fájdalmát érzi mélyebbnek, így én is a sajátomat. Persze neked is rossz lehet, de én nem tudok teljes részvéttel lenni, mivel nekem több mindenben rosszabb... Jó, hagyjuk. :D
13/L
Előző vagyok:
Amúgy rossz a kérdésed! Tudod a választ! Csak panaszkodni szerettél volna... :/
'Szóval otthon akármilyen kis veszekedés miatt elkezdek sírni viszont ezek nem szomorúság könnyek inkább idegből jönnek méregből és óriási idegesség törni zúzni vágyás fog el ilyenkor.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!