Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért sírok? Miért van ez?

Miért sírok? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Na hát ez egy eléggé gáz helyzet.Szóval otthon akármilyen kis veszekedés miatt elkezdek sírni viszont ezek nem szomorúság könnyek inkább idegből jönnek méregből és óriási idegesség törni zúzni vágyás fog el ilyenkor.Csak otthon történik meg velem(legalábbis leggyakrabban) kint inkább érzéketlennek tűnök.Mitől van ez?Engem eléggé zavar de nemtudok mit tenni ellene ha rámjön ez az érzés nemtudok mit kezdeni vele.A legrosszab az hogy fiú vagyok és bár kint nem történik meg szégyenlem.Már kis koromtol így van.16/f
2010. júl. 2. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nyugi velem is ez van.Mar lassan megszokom.Igaz,en lany vagyok...
2010. júl. 2. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem a szüleid is hibásak, mert az idegesség miatti sírás hisztizésre utal + mivel most van pubertás korban, a hormonok is bekavarhatnak. Nem baj szerintem, ha így adod ki a feszültséget, de próbálj hozzászokni, hogy ami otthon kicsiben megy, az a nagyvilágban sokkal durvábban és töményebben jelen van nap mint nap.

Ha majd kikerülsz az életbe rájössz, hogy nap mint nap fog érni bántás, igazságtalanság, olyan, ami felbosszant és nem tehetsz ellene semmit, meg kell tanulni ezeket kezelni, mert be fogsz kattanni.

2010. júl. 2. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tisztára mint én. Nem azért sírok, mert annyira nem vagyok szomorú, hanem ha igazságtalanok, akkor én simán elsírom magam, hogy közben meg leordítom a fejét. Nem tudom miért, és sajnos kontrollálni sem tudom, bárhol elsírom magam :) De különösebb figyelmet nem fordítok rá.
2010. júl. 2. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Ránézésre azt mondanám hogy igen hisztis de aki ismer tudja hogy ettől én azért fényévekre vagyok.Pl családban felmenőknél előfordult idegbetegség meg hasonló nyalánkságok talán ez örökletes volt de már nagyon idegesít és hiába nyugtatom magam csak még jobban előtör és akkor törnék zúznék:S
2010. júl. 3. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:

érzékenyebb fajta vagy

én is sokszor sírok 13/l

2010. júl. 3. 13:11
 6/9 Funktasztikus ***** válasza:
érzékeny vagy velem is igy van néha
2010. júl. 3. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Uff, hát hasonló a helyzet, de bocsi, hogy önző vagyok, csak sajnos minden ember a saját fájdalmát érzi mélyebbnek, így én is a sajátomat. Persze neked is rossz lehet, de én nem tudok teljes részvéttel lenni, mivel nekem több mindenben rosszabb... Jó, hagyjuk. :D

13/L

2010. júl. 4. 00:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Amúgy rossz a kérdésed! Tudod a választ! Csak panaszkodni szerettél volna... :/

'Szóval otthon akármilyen kis veszekedés miatt elkezdek sírni viszont ezek nem szomorúság könnyek inkább idegből jönnek méregből és óriási idegesség törni zúzni vágyás fog el ilyenkor.'

2010. júl. 4. 00:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mi történik nem azt hogy miért,külömbség...
2010. júl. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!